آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۴۱۳۲
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد ایلام:

مناظرات دانشجویی باید در محیط دانشگاه نهادینه شوند

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، در اختتامیه مناظرات دانشجویی گفت: هدف از برگزاری این برنامه این است که مناظره دانشجویی به جریانی نهادینه شده تبدیل شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی حیدربیگی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد ایلام، در اختتامیه مرحله استانی پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی بیان داشت: در دور اول این مسابقات که در اردیبهشت ۱۳۹۱ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، ۱۶ تیم شرکت کردند و در دومین و سومین دوره به ترتیب شاهد حضور ۲۸ و ۲۲ تیم از سطح دانشگاه‌های تهران در مسابقات ملی مناظره دانشجویی بودیم.

 

وی با بیان اینکه در دور چهارم و پنجم حضور استان‌های مختلف در این مسابقات چشم‌گیرتر شد، تصریح کرد: در مرحله چهارم ۱۷۰ تیم از ۱۱ استان و در پنجمین دوره نیز تعداد تیم‌ها به ۴۳۲ رسید و در این دوره ۲۴ استان نیز حضور داشتند.

 

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام ادامه داد: مرحله استانی در ایلام امسال از ۱۵ فروردین با ثبت‌نام تیم‌ها شروع شد و بعد از آن کارگاه‌های توجیهی برگزار و در اردیبهشت بین ۲۲ تیم شرکت کننده قرعه‌کشی انجام و مسابقات از سوم خرداد همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر شروع شد.

 

حیدربیگی تصریح کرد: پس از ۲۲ مسابقه با داوری سه تن از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان تیم «امید» از دانشگاه آزاد اسلامی ایلام اول شد و تیم‌های «زانا» و «خرداد» از دانشگاه ایلام به ترتیب دوم و سوم شدند.

 

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام مناظره‌های دانشجویی را گامی اساسی در راستای نهادینه کردن فرهنگ گفت‌وگو عنوان کرد و از رشد استقبال دانشجویان ایلامی از این مسابقات نسبت به دوره‌‌های گذشته خبر داد و ابراز امیدواری کرد مناظره دانشجویی به جریانی نهادینه شده تبدیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار