اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری داشجو، یادداشت دانشجویی؛* خردادماه برای ملت مسلمان ایران و تاریخ انقلاب اسلامی ماه به یادماندنی است؛ چراکه رخدادهای بزرگی مانند سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، چهارده خرداد سالروز رحلت جانگداز بنیانگذار بزرگ انقلاب حضرت امام خمینی «ره» و نیمه این ماه سالروز قیام خونین پانزده خرداد در این ماه جای گرفته است.
اما هشتم خرداد سالجاری هم یک اتفاق مهم در کشور افتاد و آنهم آغاز به کار دهمین دوره مجلس شورای اسلامی است روزی که نمایندگانی که از ملت بصیر و ولایتمدار ایران اسلامی رای اعتماد گرفتند رسما به خانه ملت آمدند تا چهار سال وکالت این مردم شریف و شایسته را به عهده گیرند و امید می رود در این مدت و در این جایگاه حساس و پراهمیت بتوانند با عملکرد مناسب بخشی از دین خود را به ملت انقلابی و همیشه در صحنه ادا کنند.
در این بین اما هشت نماینده استان کرمانشاه هم که البته فقط یک نفر آنان از دور گذشته به مجلس دهم راه پیدا کرده روی صندلی های سبز بهارستان تکیه زدند.
با ورود نمایندگان جدید امید جدیدی هم در دل مردم کشور و به تبع آن استان کرمانشاه ورود پیدا کرد و آنهم چشم امید مردم به موکلان خود در راستای حل مشکلات و توسعه جامعه است.
بدیهی است رفع مشکلات و توسعه کرمانشاه در گروه تعامل، یکدلی، مطالبه گری حقوق مردم، قانونگذاری و نظارت بر اجرای صحیح آن و استفاده از ظرفیت های فراوان استان بویژه ظرفیت نیروهای نخبه و فرهیخته در بخشهای مختلف است.
مردم نجیب و محنت کشیده کرمانشاه از مسئولان و نمایندگان خود انتظارات بحقی دارند که از جمله آنها می توان به تلاش برای ایجاد اشتغال جوانان و کندن استان از جایگاه نخست بیکاری کشور، راه اندازی مجدد مراکز تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل، تحقق و به سرانجام رساندن پروژه های مصوب سفر رهبر معظم انقلاب به کرمانشاه ، تکمیل طرحهای برجسته و به خواب رفته مانند پروژه راه آهن و پالایشگاه آناهیتا، استفاده بهینه از ظرفیت بازارچه ها و موقعیت مرزی استان و بهرهبرداری واقعی از توانمندیهای کشاورزی، گردشگری و ایجاد صنایع تبدیلی است.
اما بر کسی پوشیده نیست که زمانی می توان انتظار توسعه کرمانشاه را داشت که برای استان برنامه و سند تحول در زمینه های مختلف تدوین کرد و پیگیری کرد و البته قبل از همه این موارد جنبش نرمافزاری و کارهای فرهنگی را باید در دستور جدی کار قرار داد زیرا برای توسعه جامعه باید فکر ساکنان جامعه توسعه یابد.
از اینرو می طلبد که نمایندگان مجلس فعالیت دستگاه ها و ارگان های مربوط به امور فرهنگی را به دقت زیر ذره بین قرار داده و از آنان به جد مطالبه گری شود.
بدیهی است نمایندگان باید توجه داشته باشند برای اینکه آنان نیز مانند خیلی دیگر از نمایندگان گذشته به اصطلاح یکبار مصرف نباشند و شرایط چند دوره حضور در خانه ملت را داشته باشند باید مطالبات و خواسته های به حق مردم را بدون وقفه و بی رودربایستی و با پرهیز از پرداختن به حاشیهها پیگیری و به سرانجام برسانند چون مردم عملکرد و کارکرد وکلای خود را به دقت رصد می کنند و بر همین اساس درباره آنان تصمیمگیری خواهند کرد.
رسول مرادی- فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است