کد خبر:۵۱۵۰۱۹

توزیع نان غنی شده در کوی دانشگاه تهران

طرح بهبود کیفیت نان، تولید نان سبوس‌دار و جایگزینی آن با نان سفید در کوی دانشگاه تهران به اجرا درآمد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،، به‌منظور فرهنگ‌سازی برای ترویج تغذیه سالم و استفاده از نان سبوس‌دار که حاوی فیبرغذایی و مواد معدنی مانند آهن، روی و کلسیم است، نان سبوس‌دار در کوی دانشگاه تهران توزیع شد.

 

از آنجا که به علت عادات غذایی نادرست در کشور ما از نان تیره استقبال مناسبی نشده است، بنابراین کوی دانشگاه تهران آموزش، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی برای استفاده از این نوع نان را در دستور کار خود قرار داده است.

 

در این برنامه تاکنون حذف جوش شیرین، مصرف مخمر و تخریب اسید فیتیک و آزادسازی مواد معدنی اجرا شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار