آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۵۳۶۵
معاون وزیر صنعت:

حدود یک میلیون واحد صنفی بدون مجوز فعالیت دارند

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: اکنون بین ۸۰۰ تا یک میلیون واحد صنفی در سطح کشور، بدون مجوز مشغول فعالیت هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو سیدمحمود نوابی روز چهارشنبه در نخستین همایش تقدیر از حامیان حقوق مصرف کنندگان گلستان افزود: در مجموع حدود سه میلیون واحد صنفی در کشور وجود دارد که سازماندهی واحدهای بدون مجوز و مدیریت این بخش یکی از برنامه های سال جاری وزارتخانه است.


وی با اشاره به بسته حمایت از تولید و صادرات وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز گفت: این بسته در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و برای کمک به راه اندازی طرح های تولیدی امسال در اختیار واحدها قرار خواهد گرفت.


نوایی با اشاره به این که حمایت از تولید و حقوق مصرف‌کنندگان یکی از اولویت ‌های وزارت صنعت است، اضافه کرد: این حمایت از تولید و حقوق مصرف‌ کنندگان در شرایطی محقق می‌ شود که مصرف کننده از کالاهای بدون استانداردهای لازم استقبال نکرده و آنها را خریداری نکنند.


سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان به سایر برنامه ‌های این وزارتخانه نیز اشاره کرد و گفت: ایجاد فروشگاه ‌های بزرگ زنجیره ‌ای از دیگر اولویت‌ها می باشد.


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: هم ‌اکنون سهم کشور از فروشگاه ‌های زنجیره ای تنها پنج درصد است که این رقم در جهان ۸۵ درصد است.


به گفته وی ‌اکنون واسطه ‌ها حلقه واسط بین تولیدکنندگان و مصرف ‌کنندگان هستند که تکثر آنها در این امر خلل ایجاد کرده است.


نوابی در ادامه گفت: در امر تولید و تجارت با کمبود شرکت‌ های تخصصی صادراتی مواجه هستیم.


به گفته وی امروزه اغلب صادرکنندگان محصولات، تولید کننده هستند و این در حالی است که شرکت‌ های تخصصی صادرات می ‌توانند تولیدات واحدهای کوچک و متوسط را نیز پوشش دهند.


معاون وزیر صنعت همچنین از ابلاغ بسته ‌های تسهیلاتی حمایتی دولت در امر تولید خبر داد و افزود: این بسته تسهیلاتی برای راه ‌اندازی طرح ‌های صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و راه‌ اندازی واحدهای نیمه فعال و راکد تا پایان امسال پیش‌ بینی‌شده است.

وی ادامه داد: این تسهیلات به طرح‌ ها و واحدهایی اعطا می‌ شود که تولید بیشتر و اشتغال جدیدی داشته باشند.


معاون وزیر صنعت به صهم گلستان در این بسته اشاره و تصریح کرد: در مجموع ۹ هزار واحد تولیدی کوچک، یک هزار واحد تولیدی متوسط و ۲ هزار طرح با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد موردحمایت قرار می ‌گیرند که سهم گلستان از اعتبارات آن چهار هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال است.


به گفته وی سهم گلستان ار این بسته حمایتی و تزریق تسهیلات ۲۳۸ واحد کوچک، ۲۴ واحد تولیدی متوسط و ۵۳ طرح بالای ۶۰ درصد خواهد بود.


نوابی متذکر شد: منابع دولت در این حوزه محدود است و با تاکیدات رهبر معظم انقلاب و رییس‌ جمهوری این تسهیلات باید به واحدهای تولیدی که تا پایان سال امکان رونق تولید و اشتغال رادارند، تخصیص یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار