اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین دوره مسابقات تکمیلی جابربن حیان (دانشجویی) در دانشگاه فرهنگیان نیشابور با انتخاب تیم های برتر به کار خود پایان داد.
نوری زاده، مسئول برگزاری این مسابقات درباره ماهیت این مسابقات بیان کرد: جشنواره جابر ابن حیان یک رویداد علمی- آموزشی- پژوهشی برای آشناسازی دانش آموزان دوره ابتدایی با فرآیند یک کار علمی است که طی آن دانش آموزْ یک پروژه علمی را به انجام رسانده و نتایج تحقیق خود را در قالب یک پوستر یا بوم تحقیق به نمایش می گذارد.
وی درباره دشواری ها و کاستی های برگزاری این رویدادها گفت: با وجود چند سال تجربه برگزاری چنین رویدادهایی به نظر می رسد آشنا نبودن معلمان با فرآیند روش علمی موضوعی اساسی است و معلمان که خود باید هدایت گر دانش آموزان باشند با این شیوه آشنایی کامل ندارند.
نوری زاده راه حل این مشکل را در برگزاری کارگاه آشنایی با فرآیند جشنواره جابر ابن حیان دانست و گفت: در نیمسال تحصیلی گذشته برای دانشجو معلمان مرکز آموزش عالی دانشور نیشابور این کارگاه برگزار شد و دانشجویان در این دوره ضمن آشنایی با روند انجام یک کار علمی آن را به طور عملی انجام دادند و بوم تحقیق برای ارائه کار تهیه کردند.
نوری زاده که در رزومه خود ترجمه کتاب 46 پروژه علمی را نیز دارا است، گفت: همانطور که در کتاب بازنگری در تدریس علوم آمده است؛ معلمان آن گونه درس می دهند که خود فراگرفته اند، بنابراین معلمی که خود با دشواری های انجام یک پروژه آشنا نشده است کمتر می تواند هدایت گر دانش آموزان باشد.
مدرس دانشگاه فرهنگیان نیشابور در پایان گفت: از دانشجویان سخت کوش رشته آموزش ابتدایی دانشور نیشابور و همچنین از کارکنان این مرکز که همگی پشتیبان طرح بوده و خارج از وظایف روزمره با اشتیاق درگیر فراهم آوردن تسهیلات لازم شدند کمال تشکر را دارم و امیدوارم که دانشجومعلمان با ورود به عرصه کار و تلاش معلمی از این کارگاه در پرورش دانش آموزان خلاق بهره ببرند و تنها بدین صورت است که حس می کنیم در راستای منویات مقام معظم رهبری اقدام و عملی هر چند ناچیز در دستیابی به اقتصاد مقاومتی که قطعا دانش بنیان و پژوهش محور است برداشته ایم.