آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۶۷۳۲

پیروزی هیلاری در رقابت‌های مقدماتی قطعی شد/ سندرز از رینگ خارج می‌شود

روز خوب «هیلاری کلینتون»، با پیروزی وی در ایالت پرامتیاز «کالیفرنیا» تکمیل شد و برنی سندرز سوسیالیست را در آستانه کناره‌گیری قرار داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، هیلاری کلینتون با پیروزی در ایالت مهم کالیفرنیا عملا پیروزی خود در رقابت‌های مقدماتی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را قطعی کرده و برنی سندرز سوسیالیست را در آستانه کناره‌گیری قرار داده است.

 

وی در انتخابات درون حزبی که روز گذشته به صورت همزمان در 6 ایالت برگزار شد، توانست در داکوتای جنوبی، نیومکزیکو و نیوجرسی پیروز شود، اما مهمرین پیروزی وی مربوط به کالیفرنیایی است که به تنهایی نزدیک به 500 رأی ایالتی دارد.

 

بر اساس قوانین حزب دموکرات، هر نامزدی که بتواند در رقابت‌های مقدماتی دستکم 2383 رأی ایالتی کسب کند، کاندید نهایی حزب می‌شود. کلینتون با نتایجی که امروز اعلام شد و با در نظر گرفتن آرای مقامات حزب (Super Delegates) جمعا بیش از 2500 رأی ایالتی به دست آورده و به فاصله چند هفته مانده تا گردهمایی حزب، نامزدی خود در انتخابات را قطعی کرده است. 

 

کلینتون صبح امروز با مشخص شدن نتایج در چند ایالت، خود را رسما پیروز رقابت مقدماتی اعلام کرد و گفت که این نتایج یک «نقطه عطف» است. 

 

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، کلینتون توانسته در کالیفرنیا 56% آرا را به دست آورد و در مقابل «برنی سندرز» نامزد سوسیال دموکراتی که تنها امید باقی مانده‌اش پیروزی در این ایالت بود، نتواسته بیش از 43% آرا را از آن خود کند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار