کد خبر:۵۱۶۹۱۸

هشدار درباره فروش پاسپورت‌های جعلی

کارشناس ارشد مسائل قضایی درباره عرضه پاسپورت‌های خام و جعلی هشدار داد و گفت : کسانی که در دام این کلاهبرداران بیفتند حداقل ۷ سال در لیست سیاه کشورهای مقصد قرار می گیرند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضا غنی لو  اظهار داشت: برخی ها با آگهی در روزنامه ها اعلام می کنند که پاسپورت خام را از کشورهای خارجی مانند مالزی یا تایلند و دیگر کشورهای منطقه وارد می کنند و آن را در اختیار متقاضیان قرار می دهند تا دیگر مراحل تکمیل مدارک از جمله عکس دار کردن و ثبت دیگر مشخصات را انجام دهند و بتوانند به کشورهای آمریکای شمالی یا اروپای غربی سفر کنند.

 

وی افزود: این در حالی است که با توجه به گسترش حوادث تروریستی بویژه در کشورهای اروپایی در حال حاضر کنترل های سخت تری اعمال می شود و کسانی که به طور غیرقانونی پاسپورت خام تهیه کنند به عنوان جعل مدرک مجرم شناخته می شوند و در لیست سیاه قرار می گیرند.


غنی لو گفت: تهیه پاسپورت روند قانونی دارد و شهروندان حتماً مواظب کلاهبرداری ها باشند.


بنابر این گزارش اخیراً در برخی آگهی های روزنامه ای اعلام می شود که حاضرند پاسپورت خام را با مبالغ کلان و گاهی با 130 میلیون تومان برای متقاضیان تهیه کنند و حتی مدعی هستند که عده ای با این پاسپورت ها در کشورهای مقصد زندگی می کنند و مشکلی ندارند.


این در حالی است که حدود 300 نفر در حال حاضر به خاطر همین پاسپورت های خام و غیرقانونی و جعلی در یونان زندانی هستند و اگر در لیست سیاه هم قرار بگیرند تا چندین سال نمی توانند حتی پاسپورت قانونی کشورها را تهیه و به این کشورها سفر کنند.


صاحبان این آگهی ها فقط با این هزینه های کلان پاسپورت خام را تهیه می کنند و برای اینکه به پاسپورت کامل تبدیل شود کسانی که اینها را تهیه می کنند باید دیگر مراحل و فرآیند تکمیل پاسپورت را خودشان انجام دهند که با توجه به پیشرفت های فناوری و کنترل های بیومتریک (زیستی) به راحتی جعل بودن آنها قابل شناسایی است و خسارت های زیادی برای صاحبان پاسپورت های خام ایجاد می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار