آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۶۹۴۸

جان کری از کدام نامزد ریاست جمهوری آمریکا حمایت کرد؟!

وزیر امور خارجه آمریکا در حمایت از هیلاری کلینتون گفت: هیلاری با مسائل اصلی هماهنگ است و نامزد بزرگی خواهد بود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، جان کری وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه گفت هیلاری کلینتون، نامزد دمکرات انتخابات ریاست جمهوری این کشور در صورت پیروزی، رئیس‌جمهور فوق‌العاده‌ای خواهد بود.
 

وی افزود: به عنوان پدر دو دختر به پیروزی وی افتخار می‌کنم.


وی در ادامه افزود: من برای فرایند انتخابات احترام فراوانی قایلم و لذا تا وقتی که مردم شب گذشته به کلینتون رای نداده بودند چیزی نگفتم، اما اکنون می‌گویم و معتقدم وی با مسائل اصلی هماهنگ است و نامزد بزرگی خواهد بود.»


وی گفت: من از این مساله خشنود هستم که کلینتون نخستین زنی است که به عنوان نامزد یک حزب اکثریت انتخاب می‌شود.
 

وی با اشاره به نامزدی کلینتون از طرف حزب دمکرات گفت «این لحظه لحظه‌ای تاریخی است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار