سينماي ملي ايران نيازمند طراوت و اميد است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از همدان، در اين پيام آمده است: در جشن سي سالگي انقلاب اسلامي ايران و همراه با نسيم جانفزاي سال نوآوري و شكوفايي با نام و ياد پروردگار بيست و دومين جشنواره بين المللي فيلم هاي كودكان و نوجوانان را در استان همدان آغاز مي كنيم.
شاه حسيني در اين پيام آورده است: در سيماي معصوم كودكان اين مرز و بوم جز مهر، وفا و صداقت نمي توان يافت؛ چرا كه كودكان به فطرت الهي نزديكترند.
اين پيام مي افزايد: به همين دليل است كه روح مصفايشان سرشار از نور ايمان و اميد است و در ضمير پاك كودكان از پليدي و نا اميدي؛ تباه نمايي و سياه نمايي و هر آنچه زشتي و پليدي است، نيست هر چه هست طراوات و اميد است و لاجرم سينماي كودك كه باز تابنده سيماي جان اوست همراه با طراوات و اميد سرشار است.
اين پيام تصرح كرده است: سينماي ملي ايران امروز بيش از هر زمان نيازمند طراوت و اميد است و اين رهگذر وامدار سينماي كودكان و نوجوانان مي باشد لذا بيست و دومين جشنواره بين المللي فيلم هاي كودكان و نوجوانان فرصتي است براي همه ما تا جام جانمان را از طراوت و اميد كودكان ايران زمين لبريز، كوله بار دل هايمان را پر از خاطرات دل انگيز كنيم و ايمان بياوريم كه مي توان بر بال خيال كودكان تا كهكشان نور پرواز و در آخرين برگ از كتاب اميد فصلي نوين آغاز كرد./ انتهاي پيام /