به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قیمت گوشت گوسفندی و گوساله بسته بندی به شرح ذیل می باشد:
گوشت گوسفندی |
||
نام محصول |
قیمت |
مشخصات بسته بندی |
خورشتی بی استخوان |
375000 |
شامل کف دست، بدون استخوان، یک و یا حداکثر دو قطعه |
راسته با استخوان |
292000 |
به همراه فیله، پاک شده بدون چربی و غده پشت راسته |
راسته بی استخوان |
450000 |
بدون چربی اضافه و کاملاً تمیز |
ران پاک کرده با استخوان |
355000 |
بدون دنبالچه و چربی و غده ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
ران کامل ممتاز |
355000 |
بسته بندی شده با پوشش استرچ فیلم و دارای برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری، بدون برش و شکستگی قلم، |
سردست |
290000 |
سردست، سرسینه، ماهیچه، گردن، جناق با 7 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
کف دست با ماهیچه |
350000 |
بدون سینه، ماهیچه، گردن، جناق و استخوان کتف |
کف دست بدون ماهیچه |
340000 |
بدون (سینه .ماهیچه.گردن.جناق.واستخوان کتف |
قلوه گاه با استخوان |
185000 |
بدون سرسینه و چربی اضافه |
قلوه گاه بی استخوان |
195000 |
بدون استخوان، بدون سرسینه و چربی اضافه |
گردن |
275000 |
کاملاً تمیز بدون آثار خون آلودگی |
ماهیچه |
375000 |
همراه با گل ماهیچه |
ماهیچه پلویی |
335000 |
شامل قلم دست و عضله متصل به آن |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
خورشتی |
300000 |
قطعه شده (هر قطعه بیشتر از 50 گرم) صرفاً از ران و سردست |
راسته پاک کرده |
330000 |
بدون چربی همراه با دمار (پوسته سراسری متصل به راسته) |
ران پاک کرده |
310000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
دنبالچه |
195000 |
پاک شده و قطعه بندی شده به صورت حلقوی |
سردست پاک کرده |
290000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
قلوه گاه |
200000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
گردن |
270000 |
کاملاً پاک شده |
قلم |
25000 |
|
ماهیچه |
310000 |
برش خورده |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
چرخ کرده |
220000 |
گوشت چرخکرده گوساله و گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفندی |