آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۰۰۲۹
انقلابی بحرینی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

اوضاع بحرین در آستانه انفجار است/ شیخ عیسی کشور را ترک نخواهد کرد

مرتضی العلوی، انقلابی بحرینی گفت: از امروز صبح فضای کشور کاملاً امنیتی است و نیروهای نظامی با سلاح در همه خیابان‌ها حضور دارند. هر لحظه ممکن است اوضاع در بحرین منفجر شود و حادثه خونینی رخ دهد.

مرتضی العلوی، انقلابی بحرینی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در توضیح دلایل برخورد آل‌خلیفه با شیخ عیسی قاسم گفت: ایشان یکی از بزرگترین علمای بحرین هستند و نه تنها در انقلاب بلکه در بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی پیش از انقلاب هم نقش مهمی داشته‌اند.

 

وی افزود: ایشان در تدوین قانون اساسی بحرین نقش داشتند و سال‌های 1973 تا 1975 عضو مجلس شورای مشروطه بحرین بود.

 

این فعال انقلابی بحرین اضافه کرد: شیخ عیسی قاسم موسس جمعیت توعیه اسلامی(جمعیت روشنگری اسلامی) از مهمترین جریان‌های فرهنگی بحرین بود. پس از انقلاب اسلامی به ایران آمد و تا سطح اجتهاد درس خواند.

 

العلوی ادامه داد: شیخ عیسی پس از 10 سال دوباره به بحرین بازگشت. بیشتر مردم از او اطاعات می‌کنند و محبوب‌ترین عالم بحرین است. علاوه بر این شیخ عیسی نماینده رهبر انقلاب، حضرت آیت الله خامنه‌ای در بحرین هم هست.

 

وی افزود: ایشان از ابتدا همراه انقلاب بودند و در خطبه‌های نمازجمعه از انقلابیون حمایت و انقلاب را هدایت می‌کردند. به همین دلیل رژیم از ایشان عصبانی است و روز به روز شیخ را محدودتر کردند. بیش از 1 سال است که خطبه نمی‌خوانند.

 

این انقلابی بحرینی  گفت: روزنامه‌های بحرین در روزهای گذشته به شدت علیه شیخ مطلب می‌نوشتند و می‌خواستند او دستگیر شود. نهایتاً دیروز خود شاه با نیروهای امنیتی جلسه داشت و قرار سلب تابعیت صادر شد.

 

العلوی ادامه داد: با انتشار این خبر مردم جلو در خانه شیخ عیسی تجمع کردند و در حمایت از او شعار دادند. مردم اعلام آمادگی کرده‌اند برای حفاظت از شیخ عیسی قربانی شوند و کفن پوشیدند.

 

این زندانی سابق آل‌خلیفه اظهار داشت: دیشب حکومت تهدید کرد که با تجمعات برخورد خواهد کرد. از امروز صبح فضای کشور کاملاً امنیتی است و نیروهای نظامی با سلاح در همه خیابان‌ها حضور دارند.

 

وی افزود: اوضاع بحرین خطرناک است. هر لحظه ممکن است اوضاع در بحرین منفجر شود و حادثه خونینی رخ دهد. مردم قبول نمی‌کنند شیخ عیسی دستگیر شود.

 

العلوی در پایان گفت: شیخ عیسی تصمیم دارد در بحرین بماند و مردم همچنان جلو در خانه ایشان حضور دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار