به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید سعید اسماعیلی درباره رمضان اظهار داشت: با توجه به اینکه روزهای ماه رمضان طولانی هست ما باید از سحریای استفاده کنیم که زمان بیشتری برای هضمش طول بکشد و ماندگاریاش در بدن ما بیشتر باشد.
بهگفته وی استفاده از غذاهایی که زود هضم میشود مثل سالاد و میوه برای وعده سحری خوراکیهای مناسبی به نظر نمیرسند.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: برای افطار بهتر است که ما غذاهایی مصرف کنیم که با معدهای که حدود 17 ساعت خالی بوده سازگار باشد بنابراین استفاده از غذاهایی که بسیار سنگین و دیرهضم هستند برای وعده افطار قاعدتاً خوراکیهای مناسبی به نظر نمیرسند.
اسماعیلی عنوان کرد: استفاده از آب سرد در زمانی که ساعتها معده خالی بوده و افراد بسیار تشنه هستند مانند لحظه افطار بسیار آسیبرسان است چرا که کبد و معده حرارت زیادی دارد و باعث میشود بهسرعت این آب سرد جذب کبد شود و به کبد آسیب برساند.
این متخصص طب سنتی عنوان کرد: در طول روز افراد مواد غذایی زیادی مصرف میکنند و این مواد غذایی مراحل هضم مختلفی را در بدن ما طی میکند. در هر مرحله هضم، فضولات و مواد زایدی در بدن ما باقی میماند و ما نیاز داریم فرصتی به بدن بدهیم تا بتواند این فضولات و مواد زائد را از بدن خارج کند.
اسماعیلی یادآور شد: روزه بسیار به دفع مواد زائد و بازگرداندن سلامتی به افراد کمک میکند البته بهشرط اینکه آداب صحیح روزهداری را افراد رعایت کنند.