اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت الله محسن اراکی، نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری در جمع اعضای بنیاد نخبگان استان مرکزی ضمن دعوت از مردم برای بهره برداری بیش از پیش از فیوضات ماه مبارک رمضان عنوان کرد: کسانی که به دنبال فاسد کردن محیط دانشگاه هستند به مانند کسانی هستند که به جنگ علم می روند.
وی با بیان اینکه طبق گفته خداوند هیچ جنبنده ای در روی زمین راه نمی رود مگر اینکه بداند از کجا به کجا می رود و سرنوشت هر موجودی مشخص است، افزود: درک و فهم این مسائل برای افراد اهل علم و دانش آسان است و برای همین است که آیات الهی برای دانشمندان بیش از هر کس دیگری جلوه گر است و این عالمان به علم به راحتی درک می کنند که هر حرکتی که در این دنیا صورت می گیرد از جانب خدا برنامه ریزی شده است.
نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه یکی از خصوصیات روزه داری حفظ خود در برابر امراض برای کسب رضایت پروردگار است، گفت: ماه رمضان فرصت مناسبی برای کسب گنجینه های معرفت است و هر کسی که بتواند خود را از پلیدی ها و آلودگی های نفسانی حفظ کند یک انرژی شگفت آوری در وجودش ذخیره می شود.
اراکی در همین رابطه ادامه داد: لذت بخش ترین جایگاه بهشت رسیدن به خداوند است و این وصل شدن به معبود والاترین درجه ای است که یک بنده می تواند به آن دست یابد.
وی با عنوان اینکه هیچ عنصری در این دنیا با ارزش تر از ترکیب علم و تقوا نیست، گفت: اهل تقوا در وجود خود نشاط و علاقه ای دارند که این نشاط، خود را در طلب علم نشان می دهد و اگر انسان اهل تقوا باشد یک نشاط علمی وجودش را می گیرد که این فرد نه تنها از طلب علم خسته نمی شود؛ بلکه خداوند درب هایی از علم را به سمت او می گشاید که با هیچ تلاشی این علوم بدست نمی آید.
نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری در همین رابطه افزود : اگر دانشمندان و افراد اهل تحقیق تقوا پیشه کنند و برای خدا پیش بروند آنگاه گشایش های بی نظیری رخ می دهد و دانشگاه ها و مراکز علمی ما نیز باید اینچنین به علم نگاه کنند و دانش اگر آمیخته به تقوا شد آنگاه به بهترین نحو شکوفا می شود.
اراکی با اشاره به اینکه جریان هایی که محیط های دانشجویی را آلوده می کند در حال نبرد با علم هستند، گفت: هیچ کجای دنیا حتی در دانشگاه های بزرگ مانند آکسفورد خبری از آلودگی اخلاقی نیست و در محیط های علمی که واقعا نتایج علمی معتبر از آن ها خارج می شود فساد و آلودگی در آن ها جایگاهی ندارد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: علم با هرزه گری سازگار نیست؛ اگر کسانی بخواهند محیط های علمی را آلوده به هرزه گری کنند بی تردید در حال جنگ با پیشرفت علم هستند و باید بدانیم که محیط علمی دامن و اندیشه پاک می طلبد.