کد خبر:۵۲۰۵۶۴
اعلام آمادگی روسیه برای گفتگو با ترکیه
وزارت خارجه روسیه از آمادگی مسکو برای گفتگو با مقامات وزارت خارجه ترکیه خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از شبکه المیادین؛ وزارت خارجه روسیه اعلام کرد چنانچه ترکیه دعوت ما برای حضور در شهر ساحلی "سوچی" را بپذیرد، مسکو برای انجام گفتگو با وزارت خارجه این کشور آمادگی دارد.
به دنبال سرنگونی جنگنده روسیه از جانب نیروی هوایی ترکیه در خاک سوریه، روابط مسکو-آنکارا از مدت ها پیش متنشج شده است.
ترکیه بارها برای بهبود روابط خود با روسیه ابراز تمایل کرده بود، ولی مقامات روسیه، عذر خواهی مقامات ترکیه و پرداخت غرامت را به عنوان شرط بهبود روابط تعیین کرده بودند.
این گفتگوها در صورت پذیرش ترکیه، در حاشیه نشست اقتصادی وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان دریای سیاه، در شهر ساحلی سوچی انجام خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
قابل توجه آنهایی که زمانی فکر میکردند روسیه و ترکیه به خاطر اشتباه یک خلبان در تجاوز به حریم هوایی یک کشور از منافع همدیگر چشم پوشی خواهند کرد.روسیه به فکر از دست دادن منافع خود در ترکیه نیست و بیشتر از ترکیه به دنبال عادی سازی روابط است و فعلا ترکیه برای بالا بردن سطح توقعات خود به این دعوت روسیه پاسخ نخواهد داد چون هواپیمای روسی به حریم هوایی ترکیه تجاوز کرده بود و به عنوان یک حمله از دید ترکها محسوب میشود
پاسخ