آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۰۹۴۴
معاون وزیر صنعت تاکید کرد

مهلت یک ماهه بانک‌ها برای تعیین تکلیف واحدهای صنعتی و طرح‌های ناتمام

مدیرعامل سازمان صنایع‌کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: طرح ها و واحدهای صنعتی معرفی شده به بانک ها، باید حداکثر در یک ماه بررسی و پس از تکمیل مدارک تعیین تکلیف شوند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی یزدانی در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی در استانداری تهران، بر آزادسازی وثیقه های مازاد متناسب با بازپرداخت هر بخش از تسهیلات پرداخت شده به بنگاه ها تاکید کرد و افزود: بر اساس تصمیم کارگروه اقتصاد مقاومتی بانک ها باید نتیجه بررسی وضعیت طرح ها و واحدها اعم از موافقت یا مخالفت را به همراه دلایل آن در مدت حداکثر یک هفته به کارگروه اعلام کنند.


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: اولویت پرداخت تسهیلات به بنگاه های کوچک و متوسط دارای کمبود نقدینگی است.


یزدانی اضافه کرد: آن دسته از بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط که مشکلات نقدینگی بیشتری دارند و از لحاظ ظرفیت تولید، دانش فنی، توان مدیریت و بازار با مشکلی که مانع راه اندازی یا افزایش ظرفیت تولید می‌شود روبرو نیستند، می‌توانند در صورت راه اندازی سریع و ایجاد اشتغال جدید از این تسهیلات بهره مند شوند.


وی بر افزایش سرمایه کنونی صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک تاکید کرد و گفت: اکنون فرآیند ارایه تسهیلات بعضی بانک ها برای صنایع کوچک، متناسب با شرایط این بنگاه ها و سازگار با توان آنها نیست. بنابراین باید پیگیری شود همه بانک ها وثیقه های ‌صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک را بپذیرند.

 

** وضع واحدهای تولیدی استان تهران


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران توجه به توان مدیریت و بازار محصولات تولیدی را ضروری دانست و گفت:‌ در استان تهران دو هزار و ۴۷ واحد تولیدی با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد به فعالیت مشغولند.


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی عنوان کرد: قرار است ۳۱۷ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در استان تهران به بهره برداری برسد.


یزدانی شمار شهرک های صنعتی استان تهران را ۲۷ مورد برشمرد و اضافه کرد: ‌در شهرک ها و نواحی صنعتی استان تهران چهار هزار و ۳۷۲ واحد پروانه بهره برداری دارند.


وی شمار واحدهای صنعتی تملک شده از سوی بانک ها در استان تهران را ۳۳ واحد اعلام کرد.


تا پایان سال ۱۳۹۴ ساخت ۹۴۸ شهرک و ناحیه صنعتی در ایران تصویب شده است.


همچنین ۷۷۷ شهرک و ناحیه صنعتی در کشور نیز تا پایان پارسال، مشغول فعالیت بوده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار