کد خبر:۵۲۱۲۸۲
استقبال بانکیمون از عادیسازی روابط ترکیه و اسرائیل
دبیرکل سازمان ملل در واکنشی زودهنگام به خبر اعلام عادی سازی روابط بین ترکیه و رژیم صهیونیستی، از این موضوع استقبال کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اعلام خبر عادی سازی و از سرگیری روابط دیپلماتیک بین ترکیه و رژیم صهیونیستی بانکیمون دبیر کل سازمان ملل را به واکنش واداشت.
نخستوزیر ترکیه و همتای صهیونیست وی امروز دوشنبه در کنفرانسهای خبری جداگانه، ازسرگیری روابط دیپلماتیک بین آنکارا و تلآویو را اعلام کردند.
دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که توافق بین اسرائیل و ترکیه برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک، سبب تقویت «امید» در منطقه است.
این توافق 6 سال پس از آن اعلام شد که چندین تبعه ترکیه در جریان حمله نظامیان اسرائیلی به کشتی ماوی مرمره که برای شکستن محاصره راهی غزه بود، کشته شدند. آن حادثه به قطع روابط آنکارا و تلآویو منجر شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.