کد خبر:۵۲۱۲۸۳
رئیس مجلس ملی فرانسه ۲۵ تیر به تهران سفر می کند
رئیس مجلس ملی فرانسه در رأس هیأتی پارلمانی به دعوت علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی ۲۵ تیرماه به تهران سفر می کند.
به گزارش گروه سیاسی خیبرگزاری دانشجو به نقل از خانه ملت، بارتلون در سفر چهار روزه خود ضمن دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی با برخی مقامات و مسئولان کشورمان دیدار و درباره گسترش روابط دو جانبه گفت وگو خواهد کرد.
قوه مقننه فرانسه از دو مجلس سنا و ملی تشکیل شده است؛ پاله دو لوکزامبورگ، مکان سنا و پاله بوربن (کاخ بوربن) جایگاه مجلس ملی فرانسه است.
نشستهای هر مجلس جداگانه انجام میشود؛ ولی گاه این دو مجلس گردهماییها را در قالب کنگره فرانسه در کاخ ورسای به منظور بازنگری در قانون اساسی فرانسه به انجام میرسانند. شمار سناتورها در سال ۲۰۱۲ ،۳۴۸ تن و نمایندگان ۵۷۷ تن بوده است.
محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان نیز هفته گذشته سفری دو روزه به فرانسه داشت و با رئیس مجلس ملی این کشور نیز دیدار کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.