آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۲۴۸۱
از سوی رحیمی در صحن علنی مجلس صورت گرفت

انتقاد از پافشاری بر تولید کالاهای بدون مشتری در خارج و زیان‌آفرین در داخل

نماینده مردم تربت جام در مجلس با انتقاد از فقدان مدیریت واحد در عرصه محیط زیست، مراتع و جنگل‌ها، گفت: ما اصرار به تولید کالاهای صنعتی داریم که هیچ بازاری در دنیا نداشته و در داخل کشور نیز جز ضرر و زیان برای مردم چیزی ندارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،، جلیل رحیمی جهان‌آبادی نماینده مردم تربت جام در مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه 13 تیر در صحن علنی مجلس و پس از ارائه گزارش معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط‌زیست گفت: جهان از دهه 80 میلادی پی به اهمیت محیط‌زیست برد و در کنفرانسی ریودوژانیرو بخش اعظمی از سیاست‌های کشورهای غربی بر پایه توسعه پایدار و حفظ محیط‌زیست قرار گرفت.

 

وی با انتقاد از فقدان نگاه جامع در کشور ما نسبت به حفظ مسائل زیست‌محیطی در صنعت، کشاورزی و دیگر حوزه‌ها خاطرنشان کرد: در کشور به مدیریت واحد در زمینه محیط‌زیست، منابع طبیعی و جنگل‌ها نیاز است.

 

رحیمی با طرح این سؤال که چرا محیط‌زیست از منابع طبیعی و جنگل‌ها تفکیک شده است، گفت: وظایف حوزه محیط‌زیست و منابع طبیعی و جنگل‌ها کاملاً به هم نزدیک‌تر است.

 

وی تشکیل شورای صیانت و حفاظت از آب را در کشور ضروری خواند و افزود: تنش‌های اجتماعی، امنیتی و قومی در مرزها و نیز در داخل کشور بروز خواهد کرد و در استان خراسان رضوی به‌علت مشکلات در حوزه آبریز رودخانه حریرود به‌تدریج مشکلات ما با کشور افغانستان آغاز می‌شود.

 

نماینده مردم تربت جام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید در موضوع آب مسائل را جدی ببینیم و به آن ورود کنیم، گفت: صنعت و کشاورزی ما غیرعلمی است؛ ما به کدام کشور جهان خودرو و دیگر صنایع صادر می‌کنیم و ارزآوری داریم؟ ما می‌توانستیم با تکیه بر غنای زیست‌محیطی در ایران درآمد حاصله از گردشگری یا کشاورزی مبتنی بر میزان آب در کشور داشته باشیم.

 

وی با ذکر این نکته که در بازار ده میلیونی خلیج‌فارس جای محصولات ایرانی خالی است، بیان داشت: ما اصرار به تولید کالاهای صنعتی داریم که هیچ بازاری در دنیا نداشته و در داخل کشور نیز جز ضرر و زیان برای مردم چیزی ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار