آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۲۹۱۱
زنگنه در گفت‌وگوبا خبرگزاری دانشجو:

نتانیاهو در راستای انفعال از کشورهای اروپایی به مسکو پناه برد

یک کارشناس مسائل بین الملل گفت: نتانیاهو تلاش کرد با تقویت روابط خود با روس ها نمایشی از بی توجهی به دولت های اروپایی را به تصویر بکشد.

صباح زنگنه کارشناس مسائل بین الملل در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص سفر نتانیاهو به مسکو گفت: روابط اسرائیل و روسیه به ویژه پس از فروپاشی جماهیر شوروی و مهاجرات یهودیان روسی به اسرائیل توسعه یافت این یهودیان در داخل روسیه تبدیل به عامل ارتباط و تاثیرگذاری در انتخابات این کشور و افزایش درآمد رژیم صهیونیستی شدند.

 

وی ادامه داد:با وجود توسعه روابط روسیه و اسرائیل پس از فروپاشی اتحادیه جماهیر شوروی امابه‌نظر می‌رسد حضور دولت های افراطی مثل نتانیاهو در حکومت رژیم صهیونیستی موجب بروز تنش هایی در موضوع احقاق حقوق فلسطین شده است.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه در مدت اخیر نتانیاهو با فشارهای داخلی و فشار کشورهای اروپایی مواجه شد ادامه داد: این فشارها به خاطر شهرک سازی رژیم صهیونیستی بود و نتانیاهو تلاش کرد با تقویت روابط خود با روس ها  نمایشی از بی توجهی به دولت های اروپایی را به تصویر بکشد.

 

وی با بیان اینکه اما در این مسیر روسیه هم معادلات خود را دارد ادامه داد: روسیه از یک طرف باید به موضوع سوریه بپردازد و از طرف دیگر استخراج گاز در دریای مدیترانه عامل رقابت فشرده ای برای این کشور باشد.

 

زنگنه درپایان یادآور شد:به دلایل بیان شده به نظر می رسد سفر نتانیاهو به روسیه قابل اهمیت بود از این جهت که وی به دنبال متقاعد کردن روس ها در موضوع نقش رژیم صهیونیستی بر صادرات نفت به ترکیه و اروپا بود که البته این موضوع با موافقت و تایید روس ها مواجه نشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار