کد خبر:۵۲۳۱۶۹
به دنبال انفجار تروریستی «کراده» بغداد
وزیر کشور عراق استعفا داد
«محمد سالم الغبان» وزیر کشور عراق روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که استعفای خود را به حیدر العبادی نخست وزیر این کشور تقدیم کرده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از السومریه نیوز، به دنبال انفجار تروریستی خونین منطقه «کراده» بغداد که منجر به کشته شدن 213 نفر شد، وزیر کشور عراق از سمت خود کناره گیری کرد.
وزیر کشور عراق در حالی از کناره گیری خود خبر می دهد که بامداد یکشنبه در پی دو انفجار تروریستی در یک منطقه تجاری در «کراده» واقع در مرکز بغداد 213 نفر کشته و دهها تن زخمی شدند که گروه تروریستی داعش، مسئولیت این انفجارها را بهعهده گرفت.
در پی انفجار تروریستی خونین بغداد، حیدر العبادی سه روز عزای عمومی در این کشور اعلام و در روز دوشنبه چندین مسئول امنیتی را از کار برکنار کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.