آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۳۴۲۵

استقرار نیروهای ویژه ارتش سوریه در گذرگاه «کسب»

در حالی که عناصر تروریستی مسلح در شمال لاذقیه مواضع ارتش سوریه را هدف حملات خمپاره‌ای خود قرار می‌دهند، ارتش و نیروهای همپیمان آن عملیاتی را در این منطقه آغاز کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ارتش سوریه برای بازپسگیری مناطق از دست داده طی یک هفته گذشته در شمال لاذقیه، نزدیک مرز ترکیه، عملیات جدیدی را در 6 محور آغاز کرد.

 

منابع خبری سوری با اعلام این خبر تأکید کردند که ارتش سوریه تجهیزات نظامی نیز به این منطقه ارسال کرده است.

 

گروه موسوم به «دیده بان حقوق بشر سوریه» نیز خبر داد که عناصر تروریستی مسلح در شمال لاذقیه مواضع ارتش سوریه را هدف حملات خمپاره‌ای خود قرار داده‌اند.

 

به گزارش این گروه، ارتش سوریه همچنین در محورهای «جبل الاکراد و الترکمان» نیز مواضع تروریستها را بمباران می‌کند.

 

در همین راستا، عناصر تروریستی چند روز پیش در محور جبل الترکمان حملات سنگینی را به مناطق تحت کنترل ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت در حومه روستای «الصراف» انجام دادند و این روستا را اشغال کردند.

 

به همین دلیل ارتش سوریه گروهی از نیروهای ویژه خود را در گذرگاه مرزی «کسب» مستقر کرد؛ نیروهایی که مهارت‌های ویژه‌ای در نبردهای چریکی دارند و با استقرار در مناطق درگیری از پیشروی تروریست‌ها جلوگیری کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار