کد خبر:۵۲۴۴۱۶
شاعران خواهان ساخت مقبرهای برای حسین منزوی شدند
شاعران خواستند تا جایگاه و آرامگاهی برای حسین منزوی؛ این غزلسرای معاصر ساخته شود تا احترام این شاعر بیش از این نگاه داشته شود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ جمعی از شاعران جوان و پیشکسوت حاضر در مهرواره سوره با حضور در قبرستان استان زنجان بر مزار حسین منزوی حاضر شدند و فاتحه خواندند. موسی بیدج، علی داودی، مجید سعدآبادی، سارا عرفانی و ... برخی از چهرههایی هستند که در این برنامه دستهجمعی شرکت کرده بودند.
افتتاحیه این دوره صبح امروز با برگزاری کارگاه شعر و قصه برگزار شد و شاعران جوان بر سر مزار مرحوم منزوی به شعرخوانی پرداختند و برخی اشعار او را زمزمه کردند.
در این مراسم شاعران خواستند تا جایگاه و آرامگاهی برای این غزلسرای معاصر ساخته شود تا احترام این شاعر بیش از این نگاه داشته شود.
بر اساس گزارش خبرنگار اعزامی فارس، اختتامیه این دوره فردا ٢٢ تیر برگزار خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.