کد خبر:۵۲۵۷۶۵
کانادا: اردوغان مجازات جمعی نکند
وزیر امور خارجه کانادا با اشاره به گفتگوی تلفنی خود با مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه، در شبکه تلویزیونی رادیو-کانادا اعلام کرد «اهمیت دارد که از مجازات جمعی» عاملان کودتای نافرجام جلوگیری کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، دیون با اشاره به گفتگوی تلفنی خود با مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه، در شبکه تلویزیونی رادیو-کانادا اعلام کرد «اهمیت دارد که از مجازات جمعی» عاملان کودتای نافرجام جلوگیری کرد.
وی افزود:«باید بصیرت داشته باشیم، اطمینان حاصل کنیم افرادی که محاکمه می شوند بتوانند این فرصت را داشته باشند که بیگناهی خود را ثابت کنند و یا دیدگاه های آنان براساس حقوق بنیادین که برای رعایت آن تلاش می کنیم، شنیده شود.»
در پی کودتای نافرجام شامگاه جمعه در ترکیه که 264 کشته برجا گذاشت، وزیر امور خارجه کانادا خاطر نشان کرد :«این دموکراسی است که نجات داده می شود.»
وی گفت:«حفظ دولتی که به شیوه دموکراتیک انتخاب شده و نهادهای موجود و بهبود آنها بهترین کار است. اما توسل به قوای نظامی به طور کامل غیرقابل قبول است.»
از روز جمعه کانادا به تمامی اتباع خود توصیه کرده از هرگونه سفر به ترکیه خودداری کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.