تشکیل هستههای اقتصادی در هماندیشی دانشجویان جهادگر استان تهران
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
شیرعلی، مسئول اردوهای جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه های استان تهران در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: هم اندیشی گروه های جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه های استان تهران در خصوص نقش آنها در تحقق اقتصاد مقاومتی در اردوهای جهادی در حال برگزاری است.
وی افزود: برای برگزاری این هم اندیشی دانشجویان برگزار کننده اردوهای جهادی و مسئولان علمی دانشگاه ها را دور هم جمع کردیم تا به مناطق محروم نگاه علمی شود و بتوانند مشکلات و موانع تحقق اقتصاد مقاومتی را با نگاه علمی حل کنند.
مسئول اردوهای جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه های استان تهران ادامه داد: در این هم اندیشی می خواهیم ورود دانشجویان جهادگر به فضاهایی که در مورد اقتصاد مقاومتی وجود دارد را احیا کنیم تا آن را به مسئولین ارائه دهیم و بحث مطالبه گری و اقدام عملی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشیم.
شیرعلی یادآور شد: این هم اندیشی به همت جهادگران بسیج دانشجویی دانشگاه های استان تهران در حال برگزاری است . در انتهای این هم اندیشی هسته های اقتصادی با حضور دانشجویان جهادگر تشکیل می شود و کارگروه های ویژه اقتصادی و اقتصاد مقاومتی شکل می گیرد و این روند در طول سال توسط دانشجویان ادامه پیدا می کند.