اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدابراهیم قارزی، استاد دانشگاه و کارشناس اقتصاد مقاومتی، در حاشیه کارگاه دوروزه اقتصاد مقاومتی که در دانشگاه آزاد زاهدان برگزار شد، با تبیین اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای مقاوم سازی با همراه داشتن شاخصه هایی که رهبر انقلاب بیان فرمودند یعنی درون زا بودن، قابلیت صادرات و نجنبیدن با هر تکانه است.
دکترای پژوهشی کسب و کار افزود: طی بررسی های بعمل آمده ظرفیتهای قابل ملاحظه ای در سیستان و بلوچستان وجود دارد.پ
مسئول مرکز تحقیقات علمی شهید آغاسی زاده خراسان رضوی ادامه داد: یکی از این ظرفیت ها تجهیزات و ماشین آلات کارخانجاتی هستند که از ردیف تولید خارج شده اند؛ از سوی دیگر منابع سرگردانی وجود دارند که به دنبال خط تولید در داخل هستند.
قارزی با تأکید بر نقش آفرینی مناسب بسیج دانشجویی در عرصه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: اگر ظرفیت خوبی که بسیج دانشجویی در اردوهای جهادی دارد بخوبی مورد بهره برداری قرار گیرد، قطعا تحول خوبی را در حوزه اقدام و عمل در کشور شاهد خواهیم بود.
استاد دانشگاه و کارشناس اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: امروز در سیستان و بلوچستان دو طرح یعنی بهبود وضعیت معیشت مردم و احیای دوباره صنعت قابل بررسی است؛ از این نظر، پرداختن مسائل مربوط به دام، طیور و کشاورزی بویژه فراوری محصولات خاصی مانند پاپایا که تنها در این استان کشت می شود، به اقتصاد استان کمک خواهد کرد.
وی که ۹ سال در عرصه اقتصاد مقاومتی در حال فعالیت بوده و تولید یخچال های صنعتی، تولید موتور کولر، تولید لامپ های ال ای دی، تولید صنایع تبدیلی و کمک به تولیدات دام و طیور و کشاورزی در استانهای خراسان رضوی و گلستان را در کارنامه خود دارد، خطاب به مردم سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: ما باید باور داشته باشیم که میتوانیم؛ با وجود شناخت و باور، اقدام و عمل کار سختی نخواهد بود.