به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه در جمع فرماندهان نیروی دریایی سپاه در مشهد مقدس با بیان اینکه انقلابی گری و تحول درونی فرا زمانی است، تأکید کرد: انقلاب و انقلابیگری فرامکانی، انقضا ناپذیر و تعطیل شدنی نیست.
نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر موضوع انقلابی گری گفت: بی تردید بیان و تأکید چند باره یک موضوع از لسان رهبر معظم انقلاب نشان دهنده یک دغدغه قابل توجه است و طرح این موضوع از جانب معظم له، پشت صحنه و عقبه ای دارد که ناظر به دغدغه و نگرانی هایی است که موضوع انقلابی گری از آن جمله است.
سعیدی با بیان اینکه کلام رهبری ناظر به دو حوزه نظری و فکری و رفتاری و عملکردی است، اظهار داشت: در حوزه نظری توجه دادن به دیدگاه های افرادی است که تاریخ انقلاب و انقلابیگری را پایان یافته قلمداد می کنند و زمان کوتاهی برای آن قائل هستند و در حوزه رفتاری و عملکردی توجه دادن به جریاناتی است که در صددند تا روحیه انقلابی را از جامعه بگیرند و آن را به سمت جدایی از دین و سکولاریسم بکشانند.
وی در ادامه گفت: انقلاب اسلامی و اسلام انقلابی روندی مربوط به اساس زندگی انسان ها است که یکی ناظر به تحول درونی و دیگری در برابر اسلام آمریکایی نمی تواند متوقف و تعطیل شود.
نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه وقتی انسان از همه چیز برید و به خدا پیوست به یک انقلابی تمام عیار تبدیل و دگرگونی ایجاد می شود، گفت: لازمه مقابله با فرعون های بیرونی زمان، انقلاب درونی و مبارزه با نفس اماره است.
وی خاطرنشان کرد: همانگونه که تمامی انبیای الهی، ائمه معصومین علیهم السلام و رهبران الهی انقلابی بودند امروز نیز ما باید همواره انقلابی باشیم.
سعیدی با تاکید بر اینکه دشمن درصدد تهی کردن انقلاب از انقلابی گری است، به معیارهای انقلابیگری اشاره و تصریح کرد: اولین معیاری که در انقلابی گری اهمیت دارد، بحث زمان شناسی است.
وی افزود: کسی که عالم به زمان خودش باشد مورد شبیخون قرار نمی گیرد؛ زمان و مکان در استنباط حکم تأثیر دارد که مثال آن تغییر حکم درباره کامل شدن نماز در خصوص شهرها و روستاهایی است که در اثر توسعه به هم نزدیک شده و دیگر فاصله قبلی از بین رفته است.
نماینده ولی فقیه در سپاه شناخت متغیرها در عرصه تهدیدات و گرایش گروهها و جریانها را از معیارهای انقلابیگری برشمرد و افزود: از دیگر معیارهای انقلابیگری، درک مقتضیات و متغیرهای زمان است؛ عدهای بدون توجه به این مهم گاهی حرف هایی می زنند و بی اعتنا به این مقتضیات و متغیرها مواضعی اتخاذ می کنند که نمونه آن در تاریخ، ابوموسی اشعری بود.
سعیدی در پایان از داشتن درک درست از دشمن بعنوان یکی از معیارهای انقلابی گری یاد کرد و گفت: شجاعت در اعلام مواضع، نیازشناسی، جریان شناسی، اعلام به موقع و به هنگام مواضع در برابر دشمنان و بیگانان و از سوی دیگر در حمایت از رهبری و اولویت دادن حق بر موقعیت و منفعت ازدیگر معیارهای انقلابیگری بشمار می رود.