کد خبر:۵۲۶۱۸۵
موگرینی:
حمایت از قانونمداری به خیر و صلاح ترکیه است
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد باید دموکراسی و حکومت قانون در ترکیه «برای خیر و صلاح» کشور مورد حمایت قرار گیرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، روز دوشنبه اعلام کرد نیاز است دموکراسی و حکومت قانون در ترکیه «برای خیر و صلاح» کشور مورد حمایت قرار گیرد.
موگرینی در بدو ورود به بروکسل برای شرکت در نشست وزیران امور خارجه تحادیه اروپا به خبرنگاران گفت: «ما امروز میگویم حمایت از قانونمداری به خیر و صلاح ترکیه است.»
از سوی دیگر، وزيرخارجه اتريش نیز تاکيد کرد اجرای مجدد احکام اعدام در ترکيه قابل قبول نيست.
پس از کودتای نافرجام جمعه شب در ترکیه که دستکم ۲۹۰ کشته بر جا گذاشت، حدود شش هزار نظامی بازداشت شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.