آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۶۹۴۴
وزیر اطلاع رسانی هند:

ایران سرزمینی عرفانی است

راتور، وزیر اطلاع رسانی هند، ایران را سرزمین عرفانی خواند و گفت: روابط ایران و هند فراتر از روابط سیاسی است و این دو کشور همواره روابط عمیق فرهنگی و دوستی چند هزار ساله داشتند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این جشنواره با حضور راجیاواردان راتور، وزیر اطلاع‌رسانی و رسانه هند، غلامرضا انصاری، سفیر و علی دهگاهی، رایزن فرهنگی ایران در هند، راجا شکر، مدیرکل شورای روابط فرهنگی هند، سانتیل راجان، مدیر مرکز جشنواره‌های فیلم هند، مظفر علی، کارگردان نامی هند، آرونا واسودا، برگزارکننده جشنواره‌های فیلم هند و داور و منتقد بین‌المللی سینمایی و همچنین صدها تن از علاقمندان و کارشناسان فرهنگی دو کشور، در مرکز فرهنگی هنری مدیریت فستیوال‌های فیلم دهلی‌نو، گشایش یافت.

 

مراسم افتتاحیه پس از سخنرانی سفیر ایران و وزیر اطلاع‌رسانی و رسانه هند، با اجرای قطعاتی از موسیقی مناطق مختلف ایران توسط گروه موسیقی نواحی «روناک»، به سرپرستی کیوان علی‌محمدی ادامه یافت و با پخش فیلم «یک حبه قند» اثر رضا میرکریمی، به پایان رسید.

 

گروه موسیقی نواحی «روناک» ترکیبی از خوانندگان و نوازندگان نواحی مختلف ایران است. در این برنامه کیوان علی‌محمدی، نوازنده دف و سرپرست گروه، مهران غضنفری‌امرائی، خواننده، شهریار جعفری، نوازنده عود، محمدرضا نوزادی‌مردق، نوازنده تار، سید بیان حسینی‌ایولی، نوازنده کمانچه و حمیدرضا سلیمانی، نوازنده نی‌انبان، اعضای این گروه را تشکیل داده بودند.

 

بنا بر اعلام این گزارش، غلامرضا انصاری، سفیر ایران در سخنرانی خود در این مراسم، با اشاره به سابقه فرهنگی، تاریخی و زبانی ایران و هند، گفت: برگزاری جشنواره‌های مختلف یکی از راه‌های آشنایی و افزایش مبادلات بین دو کشور بزرگ ایران و هند است.

 

وی ضمن اشاره به تاریخچه همکاری‌های ایران و هند در زمینه ساخت اولین فیلم‌های سینمایی، بر گسترش ارتباطات فرهنگی برای نزدیکی هر چه بیشتر روابط دو کشور تأکید کرد.

 

راجیاواردان راتور، وزیر اطلاع‌رسانی هند نیز در سخنرانی خود با اشاره به سفر چندی پیش نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند به ایران، گفت: آقای نخست‌وزیر در این سفر به افزایش مبادلات فرهنگی بین دو کشور تأکید زیادی کرد.

 

وی همچنین ایران را سرزمین عرفانی خواند و ادامه داد: روابط ایران و هند فراتر از روابط سیاسی است و این دو کشور همواره روابط عمیق فرهنگی و دوستانه‌ای داشته‌اند. بر این اساس دو کشور ایران و هند با سابقه تاریخی و فرهنگی چند هزار ساله می‌توانند در زمینه‌های مختلف همکاری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار