کد خبر:۵۲۶۹۸۷

موافقت با ساخت سه فیلم در شبکه نمایش خانگی/ علی مصفا هم به سراغ تولید در شبکه خانگی آمد

شورای پروانه نمایش خانگی با ساخت ۳فیلمنامه موافقت کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ بر اساس جلسه 27 تیر شورای پروانه نمایش خانگی که با حضور اکثر اعضا برگزار شد، با ساخت فیلم نامه های "اجباری" به تهیه کنندگی رضا درخشان و کارگردانی سید حمید رضا رفائی ، " نفس های آرام " به تهیه کنندگی علی مصفا و کارگردانی میثم هاشمی طبا و" سرقت نحس" به تهیه کنندگی علی ابدالی و کارگردانی علیرضا جوان موافقت به عمل آمد.

 

در میان این فیلمها حضور فیلمی به نام “نفسهای آرام” به کارگردانی میثم هاشمی طبا، بیش از بقیه جلب توجه می کند؛ فیلمی که تهیه کنندگی آن را علی مصفا برعهده دارد.

 

علی مصفا که پیشتر سابقه سالها بازیگری و البته تجربه کارگردانی دو فیلم سینمایی “سیمای زنی در دوردست” و “پله آخر” را داشته است برای اولین بار است که کار در شبکه خانگی را تجربه می کند.

 

البته این اولین بار نیست که مصفا تهیه کنندگی را تجربه می کند چراکه وی پیشتر فیلم دوم خودش “پله آخر” و فیلم “در دنیای تو ساعت چند است؟” صفی یزدانیان را تهیه کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار