آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۷۰۷۷

آرژانتین: «علی‌اکبر ولایتی» را تحویل ما بدهید

مقامات آرژانتینی که هنوز اصرار دارند ایران در انفجار «آمیا» دست داشته، این بار از کشورهای شرق آسیا خواسته‌اند مسافر ایرانی خود «علی‌اکبر ولایتی« را تحویل بوئنس‌آیرس دهند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مقامات قضایی آرژانتین با ادامه طرح چندین ساله ادعای دست داشتن ایران در بمب‌گذاری مرکز یهودیان آرژانتین، این بار دستگیری و تحویل وزیر خارجه اسبق جمهوری اسلامی ایران را خواستار شدند.

 

27 تیر سال 1373 بود که مرکز همیاری یهودیان آرژانتین یا همان آمیا منفجر شد و 85 نفر کشته شدند.

 

مقامات قضایی آرژانتین و صهیونیست‌ها از آن سال اصرار دارند که ایران و حزب‌الله در پس پرده این انفجار بوده‌اند؛ ایران بارها این اتهام را رسماً رد کرده است. چندین نفر از مقامات وقت ایران من جمله «علی‌اکبر ولایتی» وزیر خارجه و «علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی» رئیس جمهور وقت، پس از این ادعای آرژانتین در لیست افراد تحت تعقیب اینترپل قرار گرفتند.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، امروز پس از آنکه خبر سفر رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام به سنگاپور و راهی شدن وی از سنگاپور به سمت مالزی برای دیدارهای رسمی در خبرگزاری‌ها منتشر شد، یک قاضی تحقیق با صدر حکمی و با استناد به حکم اینترپل، از مقامات سنگاپور و کوالالامپور خواستند، این مقام ایرانی را دستگیر کنند و به بوینس‌آیرس تحویل دهند.

 

 

حادثه آمیا به یک موضوع اختلاف داخلی در آرژانتین نیز تبدیل شده است. چندی پیش «آلبرتو نیسمان» بازپرس ارشد این پرونده، «کریستینا کریشنر» رئیس‌جمهور وقت کشورش را به همدستی با ایران برای جلوگیری از انتشار اسناد دخالت ایران در این حادثه متهم کرد.

 

گفته‌های نیسمان با استقبال گرم محافل صهیونیستی روبرو شد ولی وی هیچ‌گاه مدرک ادعایی را از جیب خود بیرون نیاورد.

 

آلبرتو سال گذشته در خانه خود به طرز مرموزی کشته شد. پرونده قتل وی هنوز باز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حسن عباسی هیر
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۵
ادرس صفحه ریس جمهور یا وزیر خارجه اشان رابدید تا ملت همیشه در صحنه های مجازی انهارا ارشاد کنند و سوژه تازه ای برای خبرگزاری ها وکانال های سرگرمی در تلگرام پیدا شود وانها بدانند ما کم الکی نیستیم
پروزه تغیر نام خیابان ارژآنتین به خیابان دکتر ولایتی هم بد نیست(مزاح)
پیام قبلی غلط املایی داشت
1
0
mrrdas mrrdasi
Iran, Islamic Republic of
۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴
با سلام وصبح بخیر خدمت همه مردم شریف ایران اگه آرژانتین واقعا چنین ادعای داره حتما مدارک شو به ایران بده و از ایران باید بخواد پیگیر باشه نه کشور های دیگه این کار آرژانتین بسیاراشتباه بوده. موفق باشید.
1
0
نوری
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
شتر در خواب بیند پنبه دانه
0
0
سمیر
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۲
چه عزتی به پاسپورت ایرانی برگشته..
0
0
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
خدا پدرتونو بیامرزه بیاین حاج اقا خاطره رو ببرین یه چیزی هم دستی میدیم بهتون
0
0
رحیمی
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۶
آرژانتینی احمق ؛ بجای غصه خوردن برای صهیونیست ها بهتر است به فکر آزادی جزایر مالویناس ( فالکلند ) باشی ؟!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار