آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۷۱۰۴
لاریجانی در مجمع خادمان و خیرین درمان و سلامت استان قم:

اگر جوانان فن و حرفه‌ بیاموزند، کار ایجاد خواهد شد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید برای اداره امور خدماتی از ظرفیت مردمی بهتر استفاده شود و اینکه خیرین در بخش‌هایی مانند سلامت و درمان کمک می‌کنند موجب می‌شود انگیزه دولتی‌ها افزایش یابد.

به گزارش گروه  خبرگزاری دانشجو به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی که به استان قم سفر کرده است چهارشنبه شب در جمع اعضای مجمع خادمان و خیرین درمان و سلامت استان قم با ابراز خرسندی از حضور در این جلسه گفت: همکاری مسؤولان، خیرین و مردم در حل مشکلات بسیار موثر است و برای رفع مشکلات باید از ظرفیت‌های مردمی استفاده کرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم گسترش استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای رفع مشکلات افزود: شرایط کشور به نحوی است که برای رفع مسائل نیاز به حمایت بیشتر است، وضعیت بودجه در کل کشور به دلیل گسترده بودن حجم اداری محدود است و این وضعیت موجب شده منابع کافی برای رسیدگی به بخش‌های عمرانی وجود نداشته باشد، البته ان‌شاء‌الله در آینده وضعیت بهتر خواهد شد.

 

وی افزود: باید برای اداره امور خدماتی از ظرفیت مردمی بهتر استفاده شود و اینکه خیرین در بخش‌هایی مانند سلامت و درمان کمک می‌کنند موجب می‌شود انگیزه دولتی‌ها افزایش یابد.

 

لاریجانی با بیان اینکه باید تعداد تخت‌های بیمارستانی به استانداردهای لازم برسد، افزود: علاوه بر جمعیت ساکن در شهر قم بخشی از مردم شهرها و روستاهای اطراف این شهرستان و زائران به بخش‌های درمانی مراجعه می‌کنند بنابراین باید بخش بهداشت و درمان تقویت شود.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر از بخش‌های کهک و جعفریه قم تعداد زیادی از بیماران برای مداوا به شهر قم می‌آیند که باید بخش‌های درمانی در این مناطق را تقویت کرد. البته با همت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیمارستان حضرت علی بن ابی طالب (ع) در جعفریه قم احداث شده اما مردم برای دریافت خدمات پزشکی با مشکلات بیمه‌ای روبه‌رو هستند که باید با هماهنگی‌های لازم این مسائل حل شود.

 

نماینده مردم قم در خانه ملت افزود: باید مسائل درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها در قم رفع شود و باید مطالعه‌ای در این خصوص انجام شود تا از ظرفیت مساعدت خیرین در مناطقی که ضرورت دارد استفاده شود و در این ارتباط باید از طرح آمایشی در بخش بهداشت قم استفاده شود.

 

وی افزود: موضوع ساخت بیمارستان هزار تختخوابی در قم توسط سرمایه گذاری بانک پاسارگاد در حال انجام است ولی در برخی از موارد که ساخت مراکز درمانی به عهده دولت است با مشکلات بودجه‌ای و منابع برای استخدام در این مراکز مواجه هستیم.

 

لاریجانی افزود: باید پروژه‌های اقتصادی خوبی در قم ایجاد شود تا با انجام سرمایه گذاری زمینه اشتغالزایی فراهم شود البته باید به موضوع سنت حسنه وقف نیز توجه شود و برنامه ریزی‌ها در این راستا باشد.

 

وی با اشاره به لزوم احیاء بیشتر سنت وقف افزود: در گذشته در این شهر بیشتر از سنت وقف استفاده می‌شد که باید این موضوع ارتقاء یابد.

 

رئیس نهاد قانونگذاری با تأکید بر لزوم توجه به صنایع دستی گفت: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری است البته پیشنهاد کمیته امداد امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه مکان‌هایی برای فرشبافی در نظر گرفته شود بسیار مناسب است و با توجه به سبقه قم در صنعت فرش باید مورد توجه قرار گیرد، البته باید پذیرفت در حال حاضر فرشبافان از وضعیت خوبی برخوردار نیستند.

 

وی ادامه داد: باید به مسائل زندانیان کشور رسیدگی شود و نباید فراموش کرد بسیاری از آنها سرپرست خانواده هستند و به دلیل اموری مانند برگشت خوردن چک راهی زندان شده‌اند که در صورت کمک به آنان می‌توان به رفع مشکلات اجتماعی نیز کمک کرد. در هر صورت باید موتور تولید در قم راه بیفتد تا بسیاری از مشکلات حل شود.

 

رئیس مجلس با تأکید بر لزوم رونق فضای کسب و کار افزود: اگر جوانان فن و حرفه‌ای بیاموزند کار ایجاد خواهد شد.

 

وی ادامه داد: تجهیزات مراکز فنی و حرفه‌ای در قم فرسوده است و مکان‌های آموزشی در این ارتباط محدود است بنابراین در صورت تقویت و ارتقای مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و یادگیری حرفه توسط جوانان زمینه اشتغالزایی فراهم می‌شود که انجام این مهم در رأس مشکلات ناشی از آسیب‌های اجتماعی موثر است.

 

لاریجانی افزود: باید زمینه‌های سرمایه‌گذاری در استان قم از طریق استانداری مشخص شود و نباید در انجام این مهم تاخیر داشت.

 

رئیس نهاد قانونگذاری افزود: باید فرصت‌های شغلی برای سرمایه گذاری در قم در همایشی با حضور مسئولان مشخص شود و استانداری قم در ارتباط با این موضوع و معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری در نشست بعدی گزارش ارائه دهد تا زمینه استفاده از خط‌های اعتباری فراهم و موتور تولید در قم راه بیفتد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم حل ریشه‌ای مشکلات افزود: در استان قم کارهای خوبی صورت گرفته که در صورت تکمیل زمینه برای توسعه بیشتر این استان فراهم می شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
جویای کار!!!
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
آقای لاریجانی دلت خوشه؟
مثال میزنم برات.
وزارت علوم سال های ساله که کارشناسی مهندسی راهسازی را که زیر مجموعه عمران و از گرایش های عمران هست را به دانشگاه ها اضافه کرده!جالبه به اطلاعتون برسونم که این رشته فقط وقت جوونای مملکت را پر کرده و چند سال عمرشون را بر باد فنا گذاشته.کاملا هم فنی و مهندسی هستش و تئوریسینی نیست.
شعار دادن قشنگه جناب لاریجانی ولی الان هیچ سازمان استخدامی ، و در هیچ آزمون استخدامی و حتی هیچ شرکت خصوصی این رشته را به رسمت نمیشناسه.
این رشته تحصیلی که از گرایش های عمران هست در دانشگاه های دولتی ارائه میشه ولی حتی خود دولت و دستگاه های دولتی قبولش ندارند.
فن داشتن اصلا ملاک نیست جناب لاریجانی.پارت داشتن ملاک است
8
0
حسین1992
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴
این سئوال رو از لاریجانی باید پرسید که: آیا این نظام آموزشی که 16سال از بهترین زمان دوران زندگی مارو گرفت هیچ برنامه ای تو این زمینه نداشته که حالا میاید میگید باید فن ورز باشند؟ یعنی اینقدر بی برنامگی در سیستم آموزشی کشور هست که حالا بعد از سه نسل به این نتیجه رسیدید که این سیستم برای رونق اقتصادی کشور جوابگو نیست و بیشتر وقت تلف کردنه؟ منم مهندس برق قدرت هستم و در محل کارم با یه سیکل از نظر موقعیت شغلی برابری دارم و استخدام شدن هم که خود آقای لاریجانی در جریان هستند که چه خبره وبعد هم این رویه جدید استخدامی به ما میگه برو چند سال کارگری(سیمبانی رو تیر 14متری که از نظر من عیب نیست ولی خیلی مارو مسخره میکنند) بعد بیا تا بتونی با بقیه تو مصاحبه رقابت کنی!
0
0
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰
آقای لاریجانی، این حرفا به کنار و درست. فرزندان خودت آیا حاضرن بدون تکیه به پدر و از صفر کاری رو شروع کنن و سرمایه هم نداشته باشن و برن وام با سودهای آنچنانی بگیرن و ریسک کنن؟؟؟ هر چی مسئول توی مملکت داریم که میگن جوونا فقط دنبال میز هستن (که انصافا اینطور هم نیست) وقتی آمارشون رو درمیاریم بچه هاشون همه کار اداری دارن یا صاحب شرکت های بزرگ.
6
0
قاسمی
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۱
اگه راست میگویید برای جوانانی که فعلا چندین حرفه آموخته اند کار ایجاد کنید .......
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار