اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود ده نمکی، کارگردان سینما و تلویزیون دیروز در نشست سالانه دفتر تحکیم وحدت، با اشاره به مشکلاتی که در کشور پیش آمده و جریان دارد، گفت: زمانی که اشرافی گری را در کشور ترویج می دهند، الگوی مصرف و مدل سیاسیمان را تغییر می دهند، پول تعیین کننده رسانه ها در جامعه می شود و آقازاده ها از کنار پدرها در صفوف نماز جمعه جدا شده و به جت اسکی و تحصیل در کانادا می پردازند، پس از گذشت یک دهه به جامعه برگشته و لیدر سیاسی جریان ها در کشور میشوند.
وی تصریح کرد: این آقازاده ها پس از برگشتشان از خارج از کشور، روزنامه ها را اداره کرده و برنامه ها و سریال های تلویزیون و نمایشهای خانگی را مدیریت می کنند. این افراد مدیریت جنبش های اجتماعی را به دست خواهند گرفت.
ده نمکی با بیان اینکه آقازاده ها هزینه رفتارهای سیاسی دانشجویی را خواهند داد، اظهار داشت: این افراد کاری خواهند کرد که در کنار آنها قرار بگیرید و میتینگ حمایت از کرباسچی را برگزار کنید. بحث دفاع از جریان سیاسی نیست، سال 84 معلول گفتمان عدالت خواهی بود، کسی آمد خارج از چپ و راست با زرنگی و تیزهوشی علم عدالت خواهی و ساده زیستی را بلند کرد و قطعا وقتی شمشیر عدالت را بر هر جناحی بالا بگیری، صدایش درخواهد آمد.
این کارگردان سینما و تلویزیون با بیان اینکه متاسفانه در جامعه ای هستیم که غیر از خواص، عوام هم گرفتار بی عدالتی و اشرافی گری و فساد و فاصله طبقاتی شده اند، تاکید کرد: امروز اقلیت تبدیل به یک طبقه اجتماعی شده است. اگر زمان طاغوت یک خانواده صد خانوادگی همه مناصب اقتصادی را برای خود تصاحب میکردند، امروز هم اشرافی گری، غارت بین المللی و اختلاس یک پدیده اپیدمی شده و غده سرطانی جامعه به صورت یک غده بدخیم درآمده است.
وی ادامه داد: این غده سرطانی در همه جامعه ریشه دوانده و حتی با قطع یک عضو هم عدالت برقرار نخواهد شد. در جامعه ای قرار داریم که همه رشوه را پذیرفته اند و در هر اداره ای رشوه، پارتی بازی و ... را جزو مناسبات اداری فرض می کنند.
ده نمکی با بیان اینکه باید بررسی کنیم که آیا جامعه ما به این مرحله رسیده یا خیر، گفت: من نمی گویم کشور ما به این مرحله رسیده یا خیر؟ ولی زنگ خطر این است که فساد به صورت اپیدمی در جامعه در بیاید. زنگ خطر این است که نماینده مجلسی پشت تریبون رسمی می گوید که ما سهممان را از انقلاب گرفته ایم و صدای کسی در نمی آید و ابراز پشیمانی نکرده و نمی گوید که رای ما را پس دهید.
این کارگردان سینما و تلویزیون افزود: سکوت در مقابل این افراد به این معنی است که دزدی را پذیرفته ایم و دیگر برایمان فرقی نمی کند کاراکتر ما از چپ و یا راست باشد. عدالت یعنی اینکه اگر علی مرتضی(ع) بخواهد علمش را بلند کند، جنگ جمل راه بیفتد؛ به تعبیر شریعتی علی کشته عدالتش شد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در جامعه ای هستیم که عدالت را برنخواهد تابید، تصریح کرد: اگر تا دو دهه قبل این خواص بودند که عدالت را بر نمی تابیند، چپ و راست بر آنها حمله می کردند، اما امروز یک همزاد پنداری بین عوام و خواص می بینیم که تبدیل به یک طبقه اجتماعی شده و از یک آبشخور تغذیه می کنند.
ده نمکی گفت: حرام خواری در جامعه تبدیل به یک نُرم شده و محصول این حرام خوری، دل های سنگ است. چه می شود در روز عاشورا زمانی که نوه پیامبر در کوفه ای که علی(ع) علم عدالت را بلند کرده بود، به ایراد سخن پرداخت و عده ای به اشاره شمر و عمر هلهله می کردند تا صدای امام حسین(ع) را نشنوند؟ آن زمان حضرت زینب(س) به امام گفت که این افراد چرا نمی خواهند بشنوند که تو فرزند چه کسی هستی؟و امام جواب داد که شکم های آنان از حرام پر شده است!