۵۰ کشته در حمله به مرکز آموزش طالبان در غزنی افغانستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۰۰۵۵

۵۰ کشته در حمله به مرکز آموزش طالبان در غزنی افغانستان

فرمانده پلیس استان غزنی افغانستان اعلام کرد که ۵۰ تن از اعضای طالبان در حمله هوایی به مرکز آموزشی این گروه در شهرستان «گیلان» این استان کشته شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «امین الله امرخیل» روزدوشنبه به رسانه های افغانستان گفت:دراین حمله که صبح امروز(دوشنبه) در منطقه«نوی کاریز» شهرستان گیلان این استان انجام شد، 30 دستگاه موتورسیکلت طالبان نیز منهدم شد.

 

وی افزود: این مرکز آموزشی متعلق به طالبان خارجی از جمله ساکنان وزیرستان پاکستان بوده است.

 

وزارت کشور افغانستان نیز با انتشار بیانیه ای از کشته شدن «گل حضرت وزیرستانی» یکی از فرماندهان ارشد طالبان با 18 تن از افرادش در شهرستان «ده یک» استان غزنی در حمله هوایی نظامیان خارجی خبر داده است.

 

طالبان در اغلب شهرستان های استان غزنی در جنوب افغانستان، حضوری گسترده دارند و شهرستان «ناوه» این استان در نزدیکی مرز با پاکستان در 14 سال گذشته در کنترل نیروهای این گروه بوده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار