کد خبر:۵۳۰۳۵۵

فرانسوی‎ها در تولید محصولات خونی ایران چه می‌کنند؟

رئیس سازمان انتقال خون ایران گفت: مردم ایران در سال گذشته دو میلیون و ۱۰۰ هزار واحد خون اهدا کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی اکبر پورفتح‌الله که امروز برای بازدید از واحدهای صنعتی البرز به این استان سفر کرده بود، پس از بازدید از یک واحد تولید کالاهای پزشکی در شهرک صنعتی اشتهارد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های خوب ملت ایران، حس هم‌نوع دوستی و کمک به کسانی است که در مواقع و شرایط خاص نیاز به همراهی دیگران دارند.

 

وی افزود: به همین دلیل شاهد هستیم که مردم ما همواره در سال‌های گذشته برای اهدای خون که یکی از نیازهای اصلی بیماران در زمان حضور در مراکز بیمارستانی و درمانی است، پیش‌قدم بوده‌اند.

 

رئیس سازمان انتقال خون ایران تصریح کرد: ایران در بین کشورهای در حال توسعه از نظر اهدای خون دارای بالاترین رتبه است.

 

پورفتح‌الله گفت: در حال حاضر به ازای هر یک هزار نفر جمعیت کشور، 27 واحد خون اهدا می‌شود که این شاخص در مقایسه با کشورهای در حال پیشرفت، شاخص بسیار خوبی است.

 

وی بیان داشت: البته باید تلاش کنیم که به سطح استانداردهای جهانی و کشورهای پیشرفته برسیم، چرا که در کشورهای پیشرفته به ازای هر یک هزار نفر جمعیت، 30 تا 50 واحد خون اهدا می‌شود.

 

پورفتح‌الله افزود: مردم ایران در سال گذشته دو میلیون و 100 هزار واحد خون اهدا کردند.

 

رئیس سازمان انتقال خون ایران در بخش دیگری از سخنان خود به سرمایه‌گذاری یک شرکت فرانسوی در استان البرز برای تولید کیسه خون اشاره کرد و گفت: این واحد تولیدی در آینده نزدیک در منطقه آزاد کرج راه‌اندازی خواهد شد.

 

* استفاده از رانت برای واردات کیسه خون به کشور

پورفتح‌الله ادامه داد: در گذشته متاسفانه تنها یک شرکت کیسه خون در ایران تولید می‌کرد که آن هم با استفاده از ابزار رانت بود.

 

وی اظهار داشت: این شرکت مدعی کیسه خون بود، اما در عمل کیسه‌های خون را از خارج وارد می‌کرد و خودش در تولید نقشی نداشت.

 

رئیس سازمان انتقال خون ایران تصریح کرد: اما امروز شاهد هستیم که در کنار شرکت فرانسوی، شرکت‌های دیگری نیز اعلام آمادگی کرده و در تلاش برای از بین بردن اینگونه رانت‌ها هستیم.

 

پورفتح‌الله در بخش دیگری از سخنان خود به سیاست‌های دولت برای توسعه صنعت پلاسما به کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دو شرکت آلمانی و کره‌ای با همکاری بخش خصوصی داخلی در این زمینه فعال هستند.

 

وی در پایان گفت: خوشبختانه در این صنعت ایران جزو کشورهای خودکفا به شمار می‌آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار