آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۰۴۰۶

اعتراض خانواده شهریار به برگزاری کنگره‌ای به نام «بنیاد شهریار»

پس از انعکاس دعوت‌نامه‌ای به کنگره «شعر و شاعر مشروطه» از جانب بنیادی به نام استاد شهریار، وکیل تام‌الاختیار خانواده بهجت تبریزی به این حرکت واکنش نشان داد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در پی ارسال خبری مبنی بر دعوت بنیاد شهریار برای اجرای یک مراسم به رسانه ها تحت عنوان کنگره «شعر و شاعر مشروطه» در تجلیل مقام ادبی مولانا کریم‌آقا صافی تبریزی» ایرج نوبهار وکیل تام‌الاختیار خانواده بهجت تبریزی واکنش نشان داد.

 

وکیل تام‌الاختیار خانواده بهجت تبریزی در تماسی پیرامون بنیاد شهریار متذکر شد:

برگزاری چنین محافل ادبی و خدمات فرهنگی بدیهی است شایسته تقدیر است ولی ربط دادن آن به بنیاد شهریار مجعول و بی پایه و بدون اذن بنیاد واقعی استاد شهریار می‌باشد.

 

یقینا مطلعید که سال‌ها قبل بنیادی در تهران بنام استاد شهریار در دفتری که از شهرداری تهران گرفته بودند با مدارک و عنوان جعلی دکتر... تشکیل داده بودند که شخص اینجانب در معیت «هادی» به آنجا مراجعه و پس از اثبات سو استفاده های گردانندگان بنیاد جعلی مراتب به شهردای و وزارت کشور اعلام گردید، که از صدور پروانه بنام آنان جلو گیری گردید.

 

بنابر قانون تشکیل بنیادی بنام مشاهیر فرهنگ و ادب، بایستی با اجازه ورثه یا وکیل آنان انجام گیرد که در این مورد وکالت تام الاختیار وبلا عزل و محضری «هادی بهجت تبریزی» بنام اینجانب است، هنوز سه سال از مدت آن باقی است.

 

اما کمک و یاری شهرداری تهران به اینگونه اشخاص جای تعجب دارد در حالی که شهرداری تهران و برج میلاد از درست کردن یک غرفه بنام شهریار اظهار عجز می‌کنند که بنده کتاب های چاپ سنگی و قالیچه و مقدار زیادی از اسناد و دستخط های استاد شهریار را به آنها واگذار کنم تا در برج میلاد در معرض دید کلیه اشخاص بخصوص توریست های خارجی قرار گیرد.

 

قبلا در چند مصاحبه صراحتا عرض کرده ام در ادعا هرکسی مدعی خدمت به فرهنگ و ادب است، ولی در عمل به خاطر زحماتش عقب نشینی می‌کنند و گاه سنگ اندازی، بطوری که در بیش از یکسال در استان البرز نتوانسته ام هیچ مقامی را مشتاق و متعهد به ایجاد موزه ای برای آثار استاد شهریار بنمایم، درحالی که این استان فاقد یک موزه می‌باشد.

 

حرف اخر اینکه در سال اقتصاد مقاومتی این همه هزینه های تشریفاتی شهرداری می‌توانست به درد مستمندان واقعی برسد.

 

در ادامه بخشی از دعوتنامه این مراسم منتشر می‌شود:

«بنیاد شهریار» مقارن با «شب جشن مشروطیت» در سالن «ایوان شمس» _ساختمان معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران» کنگره‌ای تحت عنوان «شعر و شاعر مشروطه» در تجلیل مقام ادبی مولانا کریم‌آقا صافی تبریزی برگزار می‌کند.

 

در این کنگره ضمن شرکت رجال سیاسی و اجتماعی کشور، علماء، خطباء شعرا و اصحاب قلم معنون کشور به ایراد سخنرانی و قرائت شعر خواهند پرداخت. بنابه اعلام بنیاد شهریار کنسرت‌هائی مرکب از سازهای مختلف در خلال این کنسرت اجراء خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار