آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۱۵۳۱

۸ مورد نقض آتش‌بس در حومه «دمشق» و «لاذقیه»

پایگاه «حمیمیم» که مرکز روسی نظارت بر آتش‌بس سوریه محسوب می‌شود اعلام کرد که گروه‌های مسلح مخالف دولت سوریه طی ۲۴ ساعت گذشته هشت مرتبه آتش‌بس در حومه دمشق و لاذقیه را نقض کرده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از النشره، مرکز روسی نظارت بر آتش بس سوریه در گزارشی از نقض آتش بس در حومه استان دمشق و لاذقیه توسط گروه های مسلح خبر داد.

 

بر اساس این گزارش، این مرکز اعلام کرده است: طی ۲۴ ساعت گذشته آتش بس در حومه دمشق و لاذقیه هشت مرتبه توسط گروه های مسلح مخالف دولت سوریه نقض شده است.

 

این مرکز همچنین اعلام کرده است: اخیرا ۳ منطقه از استان «لاذقیه» به توافق آتش بس ملحق شده اند.

 

در گزارش این مرکز آمده است: بدین ترتیب شمار مناطقی که به آتش بس ملحق شده اند به ۳۵۶ منطقه رسید اما همچنان تعداد گروه های مسلح پایبند به آتش بس ۶۹ گروه است.

 

مرکز روسی نظارت بر آتش بس سوریه همچنین دو گروه تروریستی «داعش» و جبهه «فتح الشام» را به عنوان مانع اصلی اجرای صحیح آتش بس برشمرد و اعلام کرد: این دو گروه تروریستی تمام تلاش خود برای شکست طرح آتش بس را به کار بسته و می بندند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار