آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۱۷۲۳
اردوغان:

بحران سوریه فقط با کمک دوستم پوتین حل می‌شود

رئیس‌جمهوری ترکیه تأکید کرد حل و فصل سیاسی بحران سوریه تنها با حضور روسیه امکان‌پذیر است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری ترکیه، روز یکشنبه در آستانه سفر به مسکو، خاطرنشان کرد: مشارکت روسیه در حل بحران سوریه بسیار مهم است و نمی‌توان بدون تلاش‌های روسیه آن را حل و فصل کرد.

 

اردوغان گفت‌وگو با خبرگزاری «تاس» گفت: غیرممکن است بدون مشارکت روسیه، راه‌حلی برای پرونده سوریه حاصل شود و تنها از طریق همکاری با روسیه می‌توانیم راه‌حلی سیاسی برای بحران سوریه ایجاد کنیم.»

 

وی افزود: «این سفر، تاریخی خواهد بود. آغازی جدید... من مطمئن هستم گفت‌وگوها با دوستم ولادیمیر (پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه) در روابط دوجانبه‌مان صفحه‌ای جدید باز می‌کند. معتقدم فراروی کشورهای ما کارهای زیادی است که باید با همکاری یکدیگر انجام دهیم.»

 

وی درخصوص روابط ترکیه با اتحادیه اروپا نیز گفت: «اتحادیه اروپا از عمل به وعده‌هایی که با ترکیه طی کرده، شانه خالی کرده است آن ما را از 53 سال پیش فریب می‌‌دهد... ما به صورتی سیستماتیک صداقت خودمان را نشان دادیم و منتظر عکس‌العمل اتحادیه اروپا هستیم. اتحادیه اروپا باید سیاست دوگانه را کنار بگذارد.»

 

رئیس‌جمهوری ترکیه برای دیدار با  همتای روسی خود روز سه‌شنبه  عازم این کشور می‌شود.

 

اردوغان و پوتین در دیدار روز سه‌شنبه در «سن پترزبورگ» درباره موضوعات مختلف مانند بحران سوریه، تجارت، انرژی و از سرگیری پروازهای روسیه به ترکیه گفت‌وگو خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۸
معلوم نیست باز بازی جدید اردوغان چیه؟
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار