آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۲۱۲۷

احداث گلخانه‌های تجاری و روش آبیاری قطره‌ای در مزارع دانشگاه آزاد کرمانشاه

در نخستین نشست مشترک دانشگاه آزاد کرمانشاه و سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص احداث گلخانه‌های تجاری و روش آبیاری قطره‌ای در مزارع دانشگاه تصمیم گیری بعمل آمد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در نخستین نشست مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص احداث گلخانه های تجاری و روش آبیاری قطره ای در مزارع دانشگاه تصمیم گیری بعمل آمد.

 

در این نشست مشترک که با حضور نوذر قنبری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و سید افشین صفوی معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی و معاونان و مدیران دانشگاه و سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد، نخست نوذر قنبری ضمن ارائه گزارشی از ظرفیت های کشاورزی و دامپروری دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی پس از سه دهه فعالیت مداوم در حوزه آموزش و پژوهش هم اکنون یک سیستم پویا و فعال است و سعی می کند که این پویایی را شناسایی و تقویت کند؛ چنانچه از مهرماه ۱۳۹۲ با مدیریت میرزاده فعالیت های جدید به سمت اقتصاد دانش بنیان و مجموعه های اقتصادی دارای ارزش سرمایه‌گذاری علمی و تولید علم در نهایت کسب ثروت از این تولیدات علمی است.

 

دبیر هیات امنای استان کرمانشاه در ادامه افزود: استان کرمانشاه که دارای ظرفیت خوب و مستعد در زمینه ی کشاورزی است و اولویت اصلی آن در توسعه کشاورزی است در همین راستا؛ دانشگاه آزاد اسلامی نیز خود را موظف به نقش آفرینی در این اولویت و ظرفیت می داند، چنانچه دارای مزرعه تحقیقاتی یکصد هکتاری که ۲۷ هکتار آن به صورت آبیاری قطره ای و رشته های مختلف تحصیلات تکمیلی در حوزه کشاورزی است، از این رو و با توجه به تفاهم نامه سازمان مرکزی دانشگاه با وزارت جهاد کشاورزی و تمایل واحد کرمانشاه به سرمایه گذاری در احداث گلخانه های تجاری و مکانیزه کردن زمین های کشاورزی در راستای توسعه ی علمی و کشاورزی این نشست برگزار شده است.

 

در ادامه سید افشین صفوی، معاون باغبانی جهاد کشاورزی استان گفت: من خودم جزو خانواده دانشگاه آزاد اسلامی می دانم؛ زیرا در مقطع دکتری در این دانشگاه تحصیل کرده ام و همواره به فکر خدمت به این دانشگاه هستم.

 

وی ضمن آشنایی با ظرفیت های کشاورزی و تحقیقاتی واحد کرمانشاه افزود: با شرایطی که در این دانشگاه می بینم می توان گفت توانایی خوبی برای اجرا کردن مرکز گلخانه ی تجاری وجود دارد که خود نوعی ایجاد مرکز تحقیقاتی برای کارهای علمی و تولید محصول و کسب درآمد و ثروت از این مرکز است.

 

در ادامه این نشست تصمیماتی در خصوص احداث گلخانه، سیستم آبیاری قطره ای در مزارع، خرید تجهیزات کشاورزی روز، کشت نشایی محصولات، کاشت گل محمدی و بادام دیم در ارتفاعات مشرف بر دانشگاه واحد کرمانشاه، ایجاد واحد مکانیزاسیون جهت ارایه ی خدمات کشاورزی به کشاورزان و کسب درآمد و استفاده تسهیلات و کمک های بلاعوض سازمان کشاورزی اتخاذ شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار