کد خبر:۵۳۲۹۰۸
مدیر‌کل مطبوعات داخلی وزارت ارشاد خبر داد

صدور ۸۵۰۰ مجوز برای نشریات و خبرگزاری‌ها

مدیر‌کل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از صدور مجوز برای ۸ هزار و ۵۰۰ نشریه، خبرگزاری و پایگاه در کشور خبر داد و گفت: طرح رتبه‌بندی از سال ۹۳ توسط وزارتخانه در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو حسن محرابی بعد از ظهر امروز در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه و خبر این شهرستان، با تأکید بر وحدت رویه در تمام حوزه‌ها، گفت: اشکالات در کار خبرنگاری امری اجتناب‌ناپذیر است.

 

وی با اشاره به تفاوت‌هایی که در شغل خبرنگاری با دیگر مشاغل وجود دارد، اظهار کرد: در بیشتر شغل‌ها تکلیف کارکنان و افراد مشخص است اما خبرنگار خبر از کار روزانه‌اش برای برنامه‌ریزی ندارد.

 

مدیر‌کل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نوع کار روزنامه‌نگاری متفاوت بوده و قابل پیش‌بینی نیست، افزود: در حوزه معاونت مطبوعاتی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شفافیت بسیار مهم است و بسیاری از سؤالات و دستورالعمل‌های حوزه خبرنگاری در سایت این معاونت وجود دارد.

 

این مسؤول با انتقاد از اینکه تعداد کمی از اصحاب رسانه و خبر تاکنون به سایت مطبوعاتی اداره‌کل مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد مراجعه کرده‌اند، افزود: اگر نقشه راه برای رسانه‌ها، خبرگزاری‌ها و مجموع مطبوعات مشخص باشد بدون شک مشکل خاصی نیز وجود ندارد.

 

محرابی با اشاره به اینکه تا سال قبل دستور‌العملی برای دفاتر سرپرستی و مراکز توزیع وجود نداشت، تصریح کرد: در سال قبل توسط کارگروه اقتصاد رسانه دستورالعمل‌هایی طراحی شد تا خدماتی به گروهی از دفاتر سرپرستی ارائه شود و این طرح به ادارات کل ارشاد استان‌ها ابلاغ شد.

 

وی با بیان اینکه در طرح رتبه‌بندی ۸ هزار و ۵۰۰ نشریه، خبرگزاری و پایگاه اطلاع‌رسانی دارای مجوز در کشور وجود دارد، خاطر‌نشان کرد: طرح رتبه‌بندی در سال ۹۳ برای روزنامه‌ها به‌صورت آزمایشی انجام شد و به‌تبع آن سال گذشته نیز به‌مرحله اجرا درآمد که در امسال نیز این طرح اعلام می‌شود تا اگر قرار است امکاناتی داده شود شیوه توزیع این تسهیلات و امکانات مشخص باشد.

 

مدیر‌کل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه تنها گرفتن مجوز نشان از هویت نیست، تصریح کرد: ملاک هویت در حقیقت راه‌اندازی دفتر و به‌کارگیری نیرو در آن دفتر و اجرای فعالیت به‌صورت واقعی است.

 

این مسؤول با بیان اینکه قرار است در وزارت فرهنگ و ارشاد بخشی از فعالیت‌هایی که در حوزه دولتی است به صنوف واگذار شود، اظهار کرد: در ۲۸ استان کشور خانه مطبوعات تشکیل شد که با توجه به اینکه که دستگاه دولتی امکان پیگیری تمام مسائل را ندارد بخشی از این فعالیت‌ها به اصناف واگذار شد.

 

محرابی با اشاره به اینکه اگر انجمنی و صنفی به‌صورت مستقل تشکیل شود بدون شک کمک‌رسان دولت و دستگاه‌های دولتی است، گفت: امسال برای تمام خانه‌های مطبوعات جلساتی تشکیل شد و هیأت رئیسه با شکل‌دهی چندین کمیته نیز ایجاد شد تا مسایل مربوط به خبرنگاران را رصد کرده و برای رفع مشکلات آنها اقدامات اساسی صورت پذیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار