کد خبر:۵۳۳۰۷۴
نخست وزیر روسیه، اوکراین را به قطع روابط دیپلماتیک تهدید کرد
نخست وزیر روسیه هشدار داد، در صورت تشدید بحران کنونی در کریمه، روابط دیپلماتیک مسکو و کیف قطع خواهد شد. مدودف اظهار داشت هر چند هنوز تصمیمی برای قطع روابط دیپلماتیک با اوکراین گرفته نشده است، اما مسکو به این تصمیم به عنوان یک گزینه نگاه می کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رویترز، نخست وزیر روسیه هشدار داد، در صورت تشدید بحران کنونی در کریمه، روابط دیپلماتیک مسکو و کیف قطع خواهد شد. مدودف اظهار داشت هر چند هنوز تصمیمی برای قطع روابط دیپلماتیک با اوکراین گرفته نشده است، اما مسکو به این تصمیم به عنوان یک گزینه نگاه می کند.
بر اساس بیانیه ای که پایگاه اینترنتی دولت روسیه منتشر کرده، نخست وزیر روسیه تصریح کرد: «نمی خواهیم مسئله به این شکل پایان بیابد؛ اما اگر راه دیگری برای تغییر وضع کنونی (در کریمه) پیدا نشود، احتمال اتخاذ چنین تصمیمی از سوی رئیس جمهور (پوتین) وجود دارد».
چند روز پیش، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه مقامات اوکراین را به طرح ریزی حملات تروریستی در کریمه - که در سال 2015 از اوکراین مستقل شد و به خاک روسیه پیوست - متهم کرد. از سوی دیگر، پس از آن که مقامات اوکراین از پذیرش استوارنامه سفیر جدید روسیه سر باز زدند، مسکو این رفتار را تلاشی برای به هم زدن روابط دیپلماتیک دو کشور توصیف کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.