ترامپ: الکی گفتم!؛ مواضع اوباما نقش زیادی در تقویت داعش داشته
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۳۱۲۸

ترامپ: الکی گفتم!؛ مواضع اوباما نقش زیادی در تقویت داعش داشته

نامزد جمهوریخواه انتخابات آمریکا اظهاراتش مبنی بر اینکه باراک اوباما و هیلاری کلینتون موسسان داعش هستند را «شوخی و سخن طعنه‌آمیز» خواند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا، اظهاراتش جنجالی خود درباره پایه‌گذاری داعش توسط باراک اوباما و هیلاری کلینتون را پس گرفت.

 

دو روز قبل بود که دونالد ترامپ در یک سخنرانی گفت که باراک اوباما و هیلاری کلینتون، موسس و بنیانگذار داعش بوده و به آنها کمک مالی کردند.

 

نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یک مصاحبه ضمن رد انتقادات در خصوص گفته او مبنی بر اینکه باراک اوباما و هیلاری کلینتون، داعش را تاسیس کردند، گفت: «من واقعیت را گفتم».

 

با گذشت یک روز از سخنان ترامپ علیه اوباما و کلینتون،  نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اظهاراتش در خصوص داعش را پس گرفت و آنرا «شوخی» خواند.

 

ترامپ در صفحه توئیتر خود نوشت: «این که من رئیس‌جمهوری اوباما(و کلینتون) را موسسان داعش می‌خوانم، خیلی جدی در نظرسنجی‌ها اثر گذاشته است. ظاهرا آنها(رسانه‌ها) شوخی و سخن طعن‌آمیز سرشان نمی‌شود؟».

 

او البته تاکید کرده که مواضع و سیاست‌ها اوباما و همچنین اقدامات کلینتون در زمان وزارت خارجه‌، نقش زیادی در تقویت داعش داشته است.

 

این اولین باری نیست که ترامپ پس از جنجال بر سر اظهارنظراتش، سعی در اصلاح و یا در برخی اوقات رفع و رجوع سخنانش کرده است. او پیشتر در حملات لفظی به رقبایش هم چنین کرده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار