آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۴۲۰۰
روحانی در دیدار وزیر روابط خارجی بروندی:

توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی برای ایران حائز اهمیت است

رئیس‌جمهور توسعه روابط و همکاری‌های ایران و کشورهای آفریقایی را حائز اهمیت دانست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور روز سه‌شنبه در دیدار «آلن امه نیامیتوه» وزیر روابط خارجی و همکاری‌های بین‌المللی بروندی، روابط دو کشور را دوستانه و مثبت ارزیابی کرد و گفت: امروز اهداف و آرمان‌های مشترکی میان ایران و کشورهای آفریقایی وجود دارد و در بسیاری از مجامع و تحولات بین‌المللی می‌توانیم با وحدت نظر پشتیبان هم باشیم.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت توسعه روابط و همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی ایران و بروندی به عنوان دو عضو جنبش کشورهای غیرمتعهد، خاطرنشان کرد: کشورهای جنبش عدم تعهد باید با تقویت روابط و همکاری‌ها به خوبی در صحنه بین‌الملل نقش‌آفرینی کنند.

 

روحانی تروریسم، مداخله سیاسی و حضور نظامی کشورهای غربی در بسیاری از مناطق جهان را از جمله مهمترین معضلات جامعه جهانی برشمرد و بر لزوم ایفای نقش مثبت کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در راستای حل و فصل این مشکلات تاکید کرد.

 

رئیس‌جمهور ضمن ابراز امیدواری برای صلح و ثبات پایدار در بروندی تاکید کرد که مسائل داخلی کشورها باید در مسیر دموکراسی، صلح و دوستی حل و فصل شود.

 

«آلن امه نیامیتوه» وزیر روابط خارجی و همکاری‌های بین‌المللی بروندی نیز در این دیدار پیام کتبی رئیس‌جمهور این کشور را تقدیم دکتر روحانی کرد و افزود: ایران و بروندی اهداف، ارزشها و دیدگاه های مشترکی در زمینه همکاری های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی دارند که باید در راستای استحکام بیشتر آن تلاش کنیم.

 

وزیر روابط خارجی و همکاری‌های بین‌المللی بروندی با تقدیر از حمایت ها و پشتیبانی های جمهوری اسلامی ایران از مردم و استقلال بروندی، خواستار توسعه همکاری ها و مناسبات دوکشور در مجامع بین المللی بویژه سازمان جنبش کشورهای غیرمتعهد شد.

 

«آلن امه نیامیتوه» همچنین با اشاره به تلاش برخی کشورهای غربی برای دخالت در امور داخلی بروندی، گزارشی از شرایط و اوضاع داخلی این کشور به رییس جمهوری ارائه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار