معاون توسعه روستایی : به روستائیان مرزی که شرکت های مشارکتی داشته باشند وام با کارمزد صفر درصد و به بقیه روستائیان وام با کارمزد سه درصد اعطا می شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید ابوالفضل رضوی در همایش همیاران توسعه روستایی، طرح همیاران را ارزنده و ارزشمند خواند و افزود : در دسته بندی مشکلات روستاها به این نتیجه رسیدیم که عمده مشکلات روستاها مربوط به اشتغال و درآمد پایین است .
وی گفت : هم اکنون 38 هزار روستا در کشور داریم که کمترین درآمد روستایی به مردم روستاهای سیستان و بلوچستان اختصاص دارد و روستائیان برخی استانها مانند تهران ، البرز ، مازندران و گیلان هم بخاطر برخی مسائل ملکی درآمد بهتری دارند .
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به پرداخت وام به روستائیان افزود: اگر کارهای مشارکت اقتصادی با روستائیان فعال شود به نوعی اقدامات اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی انجام شده است .
رضوی توجه به صنایع روستایی به ویژه صنایع دستی را ضروری خواند و گفت : ایران ، چین و هند سه ابرقدرت تولید کننده صنایع دستی هستند و ما در برخی روستاها از جمله روستاهای چهار محال و بختیاری قابلیت های بسیار زیادی در این زمینه داریم .
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور افزود : من شعار «هر روستا یک محصول » را شعار خوبی نمی دانم و نباید روستاها را به یک محصول محدود کرد چرا که ما در روستاها استعدادها، قابلیت ها و محصولات فراوانی داریم.
رضوی افزود: اکنون به طور میانگین در هر 5 خانوار روستایی، یک تحصیلکرده دانشگاهی وجود دارد و باید از استعداد این افراد بهره برد.
وی پایداری روستاها و قدمت تاریخی آنها را بسیار بیشتر از شهرها خواند و گفت: در هیچ جا شهر 7 هزار ساله نداریم اما در ایران روستاهای 7 هزارساله داریم که باید درباره این روستاها مطالعه صورت گیرد .
رضوی گفت : باید به مباحثی از جمله شناسایی تاریخ روستا ، ارتباط با بزرگسالان روستا ، شناسایی سرمایه های فیزیکی انسانی در روستا و منابع تولید ثروت روستا توجه شود.