کد خبر:۵۳۶۷۴۷
به همت مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)؛

چهارمین دوره تربیتی آموزشی «حاج احمد متوسلیان» برگزار می‌شود

چهارمین دوره تربیتی، آموزشی ارتقاء و توانمندسازی مدیران تشکیلات فرهنگی با عنوان «حاج احمد متوسلیان (۴)» به همت مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)، از ۵ تا ۱۵ شهریورماه در مشهد برگزار می‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید


به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به همت دبیرخانه مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق(ع) دوره تربیتی آموزشی حاج احمد متوسلیان و با رویکرد ارتقاء سطح بینشی و گرایشی و رفتاری مدیران تشکیلات فرهنگی سه استان ایلام، کردستان و کرمانشاه از پنجم شهریور ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می‌شود.


در این دوره مباحثی همچون نگاه جبهه‌ای و رویکرد صدور انقلاب اسلامی، مسأله شناسی فرهنگی با نگاه تمدنی به حوزه جنگ نرم و جهاد فرهنگی، جریان شناسی حرکت‌های سلفی و وهابیت، جهاد فرهنگی در سیره شهدا، بررسی علل انشقاق مسمانان در تاریخ، تأثیرات ماهواره بر فرهنگ و قالب‌های رسانه‌ای مؤثر انقلابی، ضرورت و نحوه تشکیل جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، نگاه جهانی و صدور انقلاب اسلامی، مدیریت عملیات فرهنگی و مساله شناسی فرهنگی منطقه بررسی خواهد شد.


گفتنی است، در این دوره از سری دوره ‌های تربیتی حاج احمد متوسلیان که به مدت ۱۰ روز در مشهد مقدس برگزار می شود اساتید برجسته جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی همچون حجت الاسلام ماندگاری، حاج عظیم ابراهیم پور، حاج سعید قاسمی، دکتر حجت الله عبدالملکی،حجت‌الاسلام نمازِی، دکتر عبدالکریم خیامی، دکتر رجبی دوانی، حجت الاسلام رهدار، وحید جلیلی، ماجد ناجی، دکتر ساسان زارع و… حضور خواهند داشت.


لازم به ذکر است، اولین دوره طرح حاج احمد متوسلیان در سال ۱۳۹۱، دومین دوره آن سال ۱۳۹۳ و سومین دوره آن در سال ۱۳۹۴ برگزار شد و بنا بر ضرورت ارتقا سطح مدیران و فعالان فرهنگی کشور به عنوان افسران جنگ نرم و همچنین لزوم اتحاد و یکپارچگی این مجموعه‌ها و برنامه‌ریزی هرچه دقیقتر برای مجموعه‌های فرهنگی دیگر چهارمین دوره از این طرح نیز در شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار