به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی اصغر پورمند صبح امروز (دوشنبه) در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان، گام دوم مثلث توسعه منطقه پنج(زرند و کوهبنان) اظهار کرد: شأن ما ثروت آفرینی است و نتیجه اقتصاد مقاومتی نیز ثروت آفرینی است.
وی با اشاره به ظرفیت های شهرستان های زرند و کوهبنان در حوزه معادن افزود: ثروت آفرینی کار ساده ای نیست و در این راه همه مخالفت می کنند و تاکنون ثروت آفرینی که باید انجام می شده، صورت نگرفته است.
پورمند با اشاره به پشت سر گذاشتن سختی هایی در روند کار معدن جلال آباد زرند و با بیان اینکه در حال حاضر کنسانتره زرند بهترین کنسانتره کشور است، تصریح کرد: کارخانه کوره بلند زرند هم اکنون در دست احداث است که به لحاظ تکنولوژی بالاترین فرآیند کوره بلند در کشور است و متاسفانه علی رغم فرصت های زیاد، از آنها خوب استفاده نمی کنیم.
مدیرعامل شرکت میدکو اظهار کرد: کل سنگی که از معدن جلال آباد دریافت می کردیم، ۴۰۰ هزار تن بود در حالیکه ۲۰۰ میلیون تن ذخیره دارد و باید اکنون هشت میلیون تن سنگ داشته باشیم.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه ظرفیت استخراج و عملکرد را افزایش بدهیم، افزود: جای سوال است که چرا در حالی که در فاصله پنج کیلومتری کارخانه ۲۰۰ میلیون تن ذخیره سنگ آهن داریم، باید از جای دیگر سنگ آهن را خریداری کنیم و بیاوریم؟
پورمند گفت: در ارتباط با زغالسنگ حداقل ۳.۵ میلیون تن زغال خام می خواهیم که رقم بالایی است و تاکنون کل زغال خامی که از استان کرمان گرفتیم، ۸۸ هزار تن بوده است و داریم برای تولید، زغال خام به استان وارد می کنیم.
وی تصریح کرد: بالغ بر ۲۰۰ میلیون تن در زرند و کوهبنان ذخیره زغال داریم اما جای سوال دارد که چرا نمی توانیم استفاده کنیم؟ معادن منطقه تعطیل هستند و روز به روز بر تعطیلی ها افزوده می شود؟
مدیرعامل شرکت میدکو اظهار کرد: فعالیت معادن زغال سنگ پول نقد بدون بهره می خواهد و متاسفانه کارخانه زغالشویی ما در کوهبنان با ۲۰ درصد ظرفیت کار می کند.
پورمند تصریح کرد: معتقدیم کار را باید از عمق شروع کرد و این استراتژی را استاندار کرمان نیز دارد و می دانیم تصمیم گیری برای یک شهرستان از مرکز، عملی نخواهد شد.
وی بیان کرد: فولاد زرند در حال حاضر در بهره برداری نزدیک به ۱۳۰۰ نفر پرسنل دارد که ۲۴ نفر از این افراد در تهران، ۲۵ نفر در کرمان و دیگر همکاران در عمق کار و در شهرستان زرند فعالیت می کنند.
مدیرعامل شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه گفت: نسل ما باید بپذیرد که طی چند سال آینده، نسل جوان باید کارهایی را که ما انجام می دهیم، انجام دهد و بیش از ۹۰ درصد نیروهای ما جوان هستند و بر جوان بودن و بومی بودن
نیروها تاکید داریم زیرا به نفع ماست.
وی افزود: ثروت، انباشت فرصت هاست و این فرصت ها، جوانان هستند که باید به آنها اعتماد کرد و با این رویکرد در میدکو کار می کنیم.
پورمند با ابراز خوشحالی از انتخاب میدکو در راستای همکاری تحقق اقتصاد مقاومتی در منطقه پنج استان کرمان بیان کرد: کار را از روستاها و به وسیله جوانان آغاز می کنیم و کار را از عمق به سطح انجام می دهیم و برنامه ریزی اولیه صورت گرفته و براساس گزارش های سازمان های مدیریت و برنامه ریزی، برای هر شهرستان یک دهستان و چند روستا انتخاب شده است.