به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدپرویز فتاح دردیدار با حجت الاسلام علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه گفت: استفاده از ظرفیت های فرهنگی موجود در سازمان اوقاف و امور خیریه می تواند به آموزش و نشر علوم قرآنی در میان دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد کمک کند.
وی با بیان اینکه کمیته امداد دارای بزرگترین بانک اطلاعاتی محرومان کشور شامل سالمندان ، زنان سرپرست خانوار ، ایتام بیماران صعب العلاج و نیازمندان است، اظهارامیدواری کرد: رویکرد اصلی خدمات کمیته امداد توانمند سازی خانواده ها و مددجویان است بطوری که سال گذشته یک هزار و 400 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به 130 هزار نفر از واجدان شرایط پرداخت شده است.
به گفته فتاح همچنین سال گذشته 150 هزار خانوار با ارائه تسهیلات اشتغالزایی توانمند و از چرخه حمایتی امداد خارج شده اند.
** کمیته امداد تولید کننده فقرنیست
وی با تاکید براینکه رهبرمعظم انقلاب نگاه ویژه ای در رسیدگی به امور فقرا و نیازمندان دارند، تصریح کرد: کمیته امداد در تولید فقر نقشی ندارد ولی ما امروز با انباشت فقر در جامعه مواجه هستیم که به دلایل گوناگونی از جمله طلاق ، اعتیاد، فوت سرپرست خانوار و بیکاری است بطوری که در زمان فعلی عرصه بر فقرا تنگ و شرایط زندگی آنها نیز دشوارتر شده است.
فتاح دراین دیدار خواستار تعامل و همکاری بیشتر سازمان اوقاف و امورخیریه برای خدمت به جامعه هدف این نهاد بویژه قشر جوان و تحصیلکرده شد و خاطر نشان کرد: سازمان اوقاف و امورخیریه با استفاده از شبکه های نیکوکاری ایجاد شده در کمیته امداد و گسترش آن در اماکن و بقاع متبرکه می تواند برای حل مشکلات نیازمندان در مناطق محروم کشور گام های موثری بردارد.
** جلب مشارکت های مردمی جهت گیری صحیحی همراه باشد
نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه نیز در این نشست خواستار انعقاد تفاهم نامه همکاری و تعیین سرفصل ها و نقاط مشترک با تشکیل دو کارگروه از سوی دو سازمان برای گسترش وهمکاری های فی مابین و بهره گیری حداکثری از ظرفیت های موجود شد.
محمدی گفت: تبلیغ و ترویج برای جمع آوری کمک های مردمی باید با نگاه مناسب و جهت گیری صحیح انجام شود و سازمان اوقاف و امور خیریه آمادگی دارد با تشکیل کارگروه های تخصصی برای تعامل و همکاری گسترده تر با کمیته امداد اقدامات لازم را انجام دهد.