به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پلیس کامبوج اعلام کرد که این انفجار که ساعت 19 و 40 دقیقه به وقت محلی در یکی از خیابان های اصلی پنوم پن پایتخت رخ داد، سه تن ازجمله یک تبعه خارجی را نیز به شدت زخمی کرد.
این منبع پلیس که خواست نامش فاش نشود، بدون اشاره به ملیت تبعه خارجی زخمی شده در این حادثه، همچنین از وارد آمدن خسارت شدید به دو خودروی کنار خودروی اصلی منفجر شده بر اثر پرتاب این نارنج خبر داد.
کیودو همچنین به نقل از یک شاهد عینی افزود: حادثه در شامگاه امروز زمانی اتفاق افتاد که یک موتور سوار و راکب دوم آن یک نارنج را به زیر یک خودروی درحال حرکت درخیابان پرت و آن را منفجر کرد.
پلیس پنوم پن از اظهار نظر درباره انگیزه های سیاسی- تروریستی این حادثه خودداری کرد و علت های مختلفی از جمله انگیزه های خرابکارانه اجتماعی را برای آن بر شمرد.
یک گزارش مرکز مقابله با مین و کمک به قربانیان آن درکامبوج امروز ضمن تایید این خبر، افزود: شمار قربانیان و آسیب دیدگان انفجارهای مشابه طی ماه های شش ماه گذشته در این کشور افزایش یافته به طوری که شمار تلفات ناشی از انفجار مین و مهمات منفجر نشده در این کشور به ده ها کشته و زخمی رسیده است.
کشور کامبوج درجنوب شرق آسیا یکی از کشورهایی است که شاهد تلفات زیاد ناشی از مین و مهمات دیگر بوده و تخمین زده می شود بین 4 تا 6 میلیون مین و دیگر مهمات باقیمانده از سه دهه جنگ و مناقشه های داخلی که در سال 1998 میلادی پایان یافت، همچنان در این کشور وجود دارد.
براساس این گزارش، در 5 استان ˈباتامبانگ، ˈبانتئی مینچئی ؛ ˈاودار مینچئیˈ، پیلینˈ و ˈپریئی ویهیرˈ واقع در شمال غرب کامبوج بیشترین مین و مهمات منفجر نشده وجود دارد.
از سال 1979 تا فوریه سال 2014 میلادی انفجار این مین ها و مهمات به کشته شدن 19هزار و 690 تن و جراحت یا نقض عضو 44 هزار و 664 نفر دیگر منجر شده است.
به گفته مدیرکل مرکز مقابله با مین در کامبوج، این کشور برای رهایی از همه نوع مین ضد نفر تا سال 2020 میلادی به حدود 50 میلیون دلار آمریکا نیاز دارد.
منبع: ایرنا