کد خبر:۵۴۰۴۳۴
با پیشنهاد بنیاد ملی نخبگان تبریز و تصمیم بسیج دانشجویی صنعتی سهند؛

روستای کمار سفلی به عنوان روستای پایلوت برای برگزاری اردوهای جهادی دانش‌بنیان انتخاب شد

مسئول بسیج دانشجویی سهند تبریز گفت: با پیشنهاد رئیس بنیاد ملی نخبگان تبریز و تصمیم بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند روستای کمار سفلی از توابع شهرستان سیه رود تبریز به عنوان روستای پایلوت برای برگزاری اردوهای جهادی دانش بنیان انتخاب شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص اردوی جهادی بهشت خاکی، با اشاره به الذین امنوا و هاجروا و جاهدوا فی سبیل الله باموالهم و انفسهم اعظم درجه عند الله،«کسانیکه ایمان آوردند و هجرت و جهاد کردند در راه خدا از مال و از خود گذشتند نزد خدا مقام بلندی است برای آنها»؛ گفت: گروه جهادی شهید بیضایی دانشگاه صنعتی سهند تبریز در لبیک به حکم جهاد مقام معظم رهبری در مورد تحقق اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی اقدام به برگزاری اردوی جهادی با عنوان بهشت خاکی در روستار کمار سفلی از توابع شهرستان سیه رود کردند.

 

وی افزود: این اردو با همکاری بنیاد ملی نخبگان در منطقه جلفا با محوریت محرومیت زدایی، اشتغال زایی، فرهنگی و پزشکی برگزار شد که همراه با ساخت یک باب منزل مسکونی برای یک خانواده محروم بود.

 

مسئول بسیج دانشجویی سهند تبریز تصریح کرد: مهم ترین هدف این اردو توانمندسازی و اشتغال زایی روستا در جهت رفع محرومیت و استفاده از پتانسیل های منطقه و پیوند آن با دانش جهادگران دانشجو بود.


محمدی ادامه داد: این اردو با حضور واعظی، عضو مرکز رشد و پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس تهران و همچنین هماهنگی با سازمان فنی و حرفه ای برای برگزاری کلاس های آموزشی برای آقایان و بانوان روستا برای اعطای تسهیلات و استفاده روستاییان از بیمه خوداشغالی برگزار شد.

 

 

 

وی تصریح کرد: در طول این اردو مسئولین کشوری و استانی همچون فرماندار جلفا، بخشدار سیه رود، فرمانده سپاه سیه رود و رئیس سازمان فنی و حرفه ای جلفا از اردو بازدید کردند.


مسئول بسیج دانشجویی سهند تبریز بیان داشت: این اردو میزبان مسئول جهاد سازندگی سپاه عاشورا و مسئولین جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی از تهران بود که همراه با مسئول جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی استان از اردو بازدید کردند.

 


محمدی ادامه داد: امامی، رئیس بنیاد ملی نخبگان استان هم از روند فعالیت دانشجویان بازدید کردند.


وی تصریح کرد: مسئولین معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی سهند، خوش فطرت، هاشمی، راحمی و حجت الاسلام شاهدی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی سهند هم از اردو بازدید کردند.

 

مسئول بسیج دانشجویی سهند تبریز ادامه داد: دانشجویان در حوزه فرهنگی اقدام به برگزاری کلاس های روزانه احکام، نماز، قرآن و نقاشی برای حدود ۶۰ نفر از کودکان روستا به صورت روزانه در مدت اقامت کردند.


محمدی تصریح کرد: همچنین طی جلسات و هماهنگی هایی با رئیس شبکه بهداشت شهرستان جلفا، یک پزشک و یک دندان پزشک متخصص اقدام به ویزیت رایگان روستاییان کردند.

 


وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این با پیشنهاد رئیس بنیاد ملی نخبگان استان و تصمیم بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند این روستا به عنوان روستای پایلوت برای برنامه ریزی طولانی مدت و برگزاری اردوهای جهادی دانش بنیان برای تولید ثروت و توانمندسازی روستا در سال های آینده انتخاب شد که می تواند الگوی مناسبی برای اردوهای جهادی کشوری باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار