کد خبر:۵۴۳۰۶۲

الجولانی توافقنامه آمریکا- روسیه برای آتش‌بس در سوریه را محکوم کرد

رهبر گروه تروریستی جبهه فتح‌الشام (النصره سابق) توافقنامه آمریکا- روسیه برای آتش‌بس در سوریه را محکوم کرد و تشکیل گروهی متحد برای حمایت نظامی و سیاسی از اهل سنت سوریه را خواستار شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ابو محمد الجولانی، رهبر گروه تروریستی جبهه فتح الشام (النصره سابق) در گفتگویی ویژه با شبکه خبری الجزیره ضمن محکوم کردن توافق اخیر آمریکا-روسیه برای آتش‌بس در سوریه، این دو کشور و نیز استفان دی میستورا، فرستاده سازمان ملل به سوریه را به همدستی با دولت بشار اسد، رئیس جمهور سوریه متهم کرد.

 

الجولانی گفت: این ائتلاف چندگانه طرح روشنی دارد که هدفش تسلیم شدن گروه‌های مسلحی است که با دولت دمشق می‌جنگند.

 

وی ادامه داد: اهل سنت سوریه در حال نابودیست و درواقع از خود در برابر طرح"رافضی‌ها" و هم‌پیمانانش دفاع می‌کنند.

 

رهبر النصره با هشدار نسبت به عواقب پیروزی طرح مورد ادعای خود گفت: آمریکا تلاش می‌کند همان کاری را که حدود بیست سال قبل در عراق انجام داد در سوریه نیز اجرا کند.

 

الجولانی با تاکید بر اهمیت اتحاد و ادغام گروه‌های مسلح در سوریه، تشکیل یک گروه متحد در سوریه به نمایندگی اهل سنت که از آنها حمایت نظامی و سیاسی کند را خواستار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار