آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۳۸۴۱
ملیحه‌لودهی:

پاکستان برنامه‌های هسته‌ای خود را متوقف نمی‌کند

نماینده پاکستان در سازمان ملل گفت: اسلام‌آباد توقف برنامه‌های هسته‌ای را نمی‌پذیرد و آمریکا باید همان تقاضایی که از ما دارد از هند نیز داشته باشد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «ملیحه‌لودهی» نماینده پاکستان در سازمان ملل متحد گفت: اسلام‌آباد تحریم‌های یک‌جانبه را نمی‌پذیرد و آمریکا باید همان تقاضایی که از ما دارد از هند نیز داشته باشد.

 

«اعزاز احمد چودهری» معاون وزیر امور خارجه پاکستان و ملیحه لودهی نماینده این کشور در سازمان ملل با شرکت در یک کنفرانس خبری در نیویورک اظهار داشتند: برنامه هسته‌ای خود را متوقف نخواهیم کرد مگر اینکه هند نیز چنین اقدامی را انجام دهد.

 

به گزارش دیلی اکسپرس، چودهری گفت: «نواز شریف» نخست وزیر پاکستان امروز با رئیس‌جمهور ایران و نخست وزیر چین ملاقات می‌کند که موضوع تحریم هسته‌ای و مسئله کشمیر از محورهای این دیدارها خواهد بود.

 

با اینکه وزارت امور خارجه آمریکا بارها از امنیت برنامه هسته‌ای پاکستان ابراز نگرانی کرده و موضوع تحریم این کشور را مطرح کرده بود اما از این کار صرف نظر کرد.

 

مارک تونر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا چندی پیش اعلام کرد: قصد تحریم پاکستان را نداریم و این کشور هنوز متحد واشنگتن در مبارزه با تروریسم است.

 

کارشناسان معتقدند مطرح شدن موضوع تحریم هسته‌ای پاکستان فقط یک تهدید است که آمریکا برای مهار این کشور از آن استفاده می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار